John Coltrane Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Meni pobednicka, uz stvarno divan niz suncokreta. Gde su fotkane?
Velocipede Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Ova izabrana je kod Grebenca, na obodu Deliblatske peščare, suncokreti na sremskim njivama, a obala Dunava u Belegišu... Sve osim dunavskih su nastale u vožnji biciklom...
mustang Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 moze neko na pm da mi objasni kako kacite slike ovde, ne znam gde je ovaj media u profilu
Caligula Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Dolje u dnu ispod pousta imas dugme "Attach file" ili slicno
John Coltrane Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 dodaj.rs je sasvim dobar, izbaci ti 3-4 vrsrte linka (ima i direktan za forum) plus mozes da se ulogujes i tamo skladistis svoje fotke (ako ima onih koji do sad nisu videli/koristili ovaj sajt)
Аврам Гојић Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 ti si poludeo sa tim telefonom, ovo je jebeno odlično.
kud u maglu Simoviću Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 ti si poludeo sa tim telefonom, ovo je jebeno odlično. с тим да је наопачке -_-
Pontijak Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 (edited) naopaka gradjevina pa i fotografija naopacke a sada selfi iako se ne vidim bas najbolje Edited May 5, 2014 by Pontijak
Recommended Posts