Marcus Wulffings Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 kratak rez i iz jadranskih iluzija bežim nazad ispod ekvatora
Marcus Wulffings Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 (edited) ponovo u mom najomiljenijem italijanskom gradu, u Buenosu Airesu pogled na puerto madero i prirodni rezervat costanera sur Edited April 1, 2015 by Marcus Wulffings
Mil@n Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Toplo is the way i like it. Zato uvek cloudy white balance. :) Evo deo pustinje gde nije bura...
Mil@n Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 ova ti je jos bolja. Moram da priznam da se i meni jako dopada. Jedna od najdražih koje sam ikada škljocno telefonom.
Hippie Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 jejjj.. blago tebi.... kako bih ja tu trcala od radosti :) i ova Glasova pustinja de nije bura..... sta covek da kaci ovdi posle vas
Marcus Wulffings Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 jejjj.. blago tebi.... kako bih ja tu trcala od radosti :) mogla bi koji krug da istrčiš, ali bi te pluća brzo zabolela od naprezanja prave fotke ne znam na kojoj temi da okačim
mustang Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 (edited) ona pustinja za wallpaper spremna :) mogu li attached img da mi budu u spojlerima? kako sam uspela da okrnjim coskove?! :) Edited April 3, 2015 by mustang
hoffnung Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 dobar ti posao :) nego, kada si vec kod tog cveta... nikad nisam imao dobar kadar za isti, uvek mi je pozadina pravila problem. bez obzira sto sam uvek otvarao najveci otvor blende, da mi pozadina bude sto mekanija, ali svaki pokusaj je bio onako.. tj. nisam nikad bio zadovoljan za ovaj cvet, a ludilo je kako izgleda u prirodi.
Recommended Posts