mustang Posted March 28, 2015 Posted March 28, 2015 (edited) vapad pridji blize sledeci put neces umreti od smrada :) ...vrlo vrlo interesantan koncept moze da se izvuce iz ta dva objekta. zabavi nas :) ponti (imas li nesto protiv da te ovako zovem? :) ) ....ima slicna ako ne i ista rusevina u ulici gde idu trolejbusi od slavije pa gore ka ...o boze stade mi mozak...gde je ona velika pijaca (!)...a ta kuca se nalazi na prvom ili drugom semaforu od kruznog na gore, prekoputa nje je ciglana zgrada i banka sa ljubicastim logom (komercijalna ?)....znam da sam je gledala i krivo mi bilo sto nisam imala bilo sta da slikam...a bile dobre senke padale na nju. Edited March 28, 2015 by mustang
topuzina Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Kuća poso poso kuća (počeo sam 1/3 rute do posla da hodam preko nekog brda, a na brdu...)
mustang Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Bas u lepom kraju zivis, priroda milina i dobra ti je forma fotke. Samo imm jednu malu kritiku a to je saturacija ili koji si vec efekat koristio, malo si preterao pa tako ljudima sa osetljivim vidom (kao meni) smeta ta drecavost -ako se gleda sa veceg ekrana. Sa mobilnog izgleda super
Pontijak Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 ponti (imas li nesto protiv da te ovako zovem? :) ) ....ima slicna ako ne i ista rusevina u ulici gde idu trolejbusi od slavije pa gore ka ...o boze stade mi mozak...gde je ona velika pijaca (!)...a ta kuca se nalazi na prvom ili drugom semaforu od kruznog na gore, prekoputa nje je ciglana zgrada i banka sa ljubicastim logom (komercijalna ?)....znam da sam je gledala i krivo mi bilo sto nisam imala bilo sta da slikam...a bile dobre senke padale na nju. nemam nista protiv, naprotiv :) ah, beograd, grad fotogenicnih rusevina :D @topuzina lepa ta amerika :)
mustang Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ma nisam tebi nego topuzini rekla :) Ima super fotke al ove tri na ekranu bljeste
Pontijak Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 ahahah a ja mislio da si meni rekla povodom one moje rusevine sa prethodne strane
Marcus Wulffings Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 oduvek sam znao da od života uzimam samo ono najbolje
Recommended Posts