Jump to content
IGNORED

mobitelska™ fotografija

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Hahahahahaa :) jooj gospode nasmeja me .... Dobra fora :)

pa mogla sam da manipulisem ali mi se ton bas svideo..naginje na mracno

Posted

@mustang, super ti je fotka, filmska. ispravi je malo i stavi 'sine' ne znam kako se to zove, ali to je ona precka - border [gore i dole]. sto se tice tvog pitanja, nemam pojma. verujem da bi stap i kanap radili kada bih se dohvatio tvoje fotke - layeri i smanjivanje svetla rucno sa 'dodge' alatkom.

@topuzina, bas dobro radi ove linije. jedina zamerka je sto sve cure.

Posted

Morao sam da guglujem ovo curenje :D. Neravan horizont? Ja se trudim da mi najbitnija vertikala bude vertikalna, pa se nadam da će sve ostalo da se složi. Često kad ih vrtim levo-desno moram da donesem odluku šta mi je bitnije da ne bude krivo. :D

Posted

izvini, mislio sam da znas za ovaj 'sleng' u fotografiji. da, 'neravan horizont'. u svakom slucaju, snasao si se, mislim na guglanje :P

Posted

Hahahahahaa :) jooj gospode nasmeja me .... Dobra fora :)

pa mogla sam da manipulisem ali mi se ton bas svideo..naginje na mracno

znaci uspeo sam u nameri! ako fotografiju shvatimo i kao vid komunikacije, eto jos jednog smisla bavljenja fotografijom: nasmejati nekoga :)

pravo kaze hoffnung, dobra fotografija, bas onako filmska, kakva i prilici gradju andjela :)

Posted (edited)

Brište, neće se fotka sa fona up'at.. :(

Edited by Glas RazumaN
Posted

i ako ga imas onda je on nevidljiv

Posted (edited)

Okean u Kazablanci.

20150325_172637_1_zpsugzqc1gs.jpg

Edited by Glas RazumaN
Posted

Ovako deluje nekako zlokobno, samo čekam kada će u kadar da uleti neki gusarski jedrenjak. 

Posted

od juce..nikakav spektakl ali bar da vidite pogled na holivud (odmah ove zgrade ispod brda levo) i  prch od downtown LA (one visoke u daljini)...sa desne nam je okean

slikano sa htc one x

Posted

SPRINGING OF THE YEAR

wbaqnd.jpg

BED AND BREAKFAST

5cbn1h.jpg