mustang Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Hahahahahaa :) jooj gospode nasmeja me .... Dobra fora :) pa mogla sam da manipulisem ali mi se ton bas svideo..naginje na mracno
hoffnung Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 @mustang, super ti je fotka, filmska. ispravi je malo i stavi 'sine' ne znam kako se to zove, ali to je ona precka - border [gore i dole]. sto se tice tvog pitanja, nemam pojma. verujem da bi stap i kanap radili kada bih se dohvatio tvoje fotke - layeri i smanjivanje svetla rucno sa 'dodge' alatkom. @topuzina, bas dobro radi ove linije. jedina zamerka je sto sve cure.
topuzina Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Morao sam da guglujem ovo curenje :D. Neravan horizont? Ja se trudim da mi najbitnija vertikala bude vertikalna, pa se nadam da će sve ostalo da se složi. Često kad ih vrtim levo-desno moram da donesem odluku šta mi je bitnije da ne bude krivo. :D
hoffnung Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 izvini, mislio sam da znas za ovaj 'sleng' u fotografiji. da, 'neravan horizont'. u svakom slucaju, snasao si se, mislim na guglanje :P
Pontijak Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Hahahahahaa :) jooj gospode nasmeja me .... Dobra fora :) pa mogla sam da manipulisem ali mi se ton bas svideo..naginje na mracno znaci uspeo sam u nameri! ako fotografiju shvatimo i kao vid komunikacije, eto jos jednog smisla bavljenja fotografijom: nasmejati nekoga :) pravo kaze hoffnung, dobra fotografija, bas onako filmska, kakva i prilici gradju andjela :)
Mil@n Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) Brište, neće se fotka sa fona up'at.. :( Edited March 26, 2015 by Glas RazumaN
Mil@n Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 (edited) Okean u Kazablanci. Edited March 26, 2015 by Glas RazumaN
bigvlada Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Ovako deluje nekako zlokobno, samo čekam kada će u kadar da uleti neki gusarski jedrenjak.
mustang Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 od juce..nikakav spektakl ali bar da vidite pogled na holivud (odmah ove zgrade ispod brda levo) i prch od downtown LA (one visoke u daljini)...sa desne nam je okean slikano sa htc one x
Recommended Posts