Jump to content
IGNORED

mobitelska™ fotografija

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

:D ha, pa tako to ide: the pot is always stronger.. ;)

+ super fotka!

ja malo prepravio u skladu sa mojim asocijacijama kada se pomene trava :P

hvala na pohvali :)

evo i jedna razlednica koja sigurno nece biti prihvacena od turistickog saveza beograda :lolol:

Posted

eh sto je zivot. ja zelim da prekookeanci™ stavljaju jos i jos svojih radova jer je to jedina prilika da vidim i drugaciju estetiku urbanizma i ruralnih predela a ti ocekujes od domorodca jos fotografija :)

attachicon.gif11021064_10152847954564930_8070819203833867686_n.jpg

u je, samo cekam da debeli mladi orson vels otvori vrata :)

Posted

u je, samo cekam da debeli mladi orson vels otvori vrata :)

:lolol:

ili da kroz ovu kapiju smugne u becku kanalizaciju uz zvuke citre :lolol:

Posted

super su ti fotke zbilja, ako se ikad uvatim sa njima u kostac prvo ce mi biti da naucim da koristim sjene, a ti to izgleda instiktivno dobro radis

Posted (edited)

hvala hvala :) da, u pravu si, instiktivno radim + sto mi ostale neke krhotine znanja o fotografiji jer nema ljudi iz moje generacije koji se nisu bavili bar malo fotografijom u mladosti, iskreno, fotke koje se meni najvise svidjaju, mislim sopstvene fotke, sam napravio alternativno trezan sa sve obradjivanjem u mobu pa bi mi sledeceg dana to bio dobar podsetnik sta sam mislio i gde sam bio prethodne noci :lolol: a i pisao sam ranije ovde na tu temu, volim mobitel kamerice od prvih modela, jos uvek mi je ideal vga rezolucija

evo recimo ova fotka: decilitar ladne vodke i pola litre ladnog psenicnog piva odmah posle tog decilitra :lolol:

Edited by Pontijak
Posted

Super ti je ovo Pontijače, posebno ova kapija.

Posted

meni nekako bizarna slika. jesu znale te zene da ih fotografises?

sori, nije mi smesno.

Posted

Nije njima ništa. Sve hodaju, jedino ne znaju engleski pa im deca naruče kolica.

Posted

Nije njima ništa. Sve hodaju, jedino ne znaju engleski pa im deca naruče kolica.

:D

izvini onda :)

Posted

Super ti je ovo Pontijače, posebno ova kapija.

hvala indy :)

"Bliski susret ______ "

Da sam ovakvo nesto videla nocas posle ponocnog bioskopa bilo bi :smrz:

a most je fotkan sa platforme nekog splava ispod, na nbg strani, em sam bio alternativno trezan em u lepom drustvu :)