March 4, 201510 yr Ovo za Hippie! Eto kao ti neki obalni klifovi. Bluffs.jpg Very nice! de smem više od +1 da kažem, na sve. Vreme je da se otvori mobitelska fotografija druga liga zapad, mene malo sramota da bilo šta ovde postujem :)
March 5, 201510 yr auuu koliko sjajnih mobitelskih fotki se postavilo u proteklih mesec dana, bravo majstorice i majstori!
March 5, 201510 yr ne znam za druge koji su vanka, ali pontijace mene bacas u nostalgiju svojim atmosfericnim fotkama. tenkju:)
March 5, 201510 yr eh. i mene domorodca sopstvene fotke bacaju u nostalgiju, imam sumanut osecaj da zivim nekako izmesten, iscasen iz stvarnosti, kao da setam kulisama grada koji je nekada postojao i u kojem sam ziveo a zivim i sada i prepoznajem da su te kulise nekada bile stvarne gradjevine. bice da je do mene a ne do grada jer jednostavno se grad menja, menjaju se ljudi, neki umiru a neki se radjaju, neki se odseljavaju a neki se doseljavaju, sve je to zivot :) a povodom ovog topika, uvek kada vidim nove fotke nanovo se odusevim koliko ovde ima kreativnosti i dobrog oka i osecaja za kadar, narocito mi je drago sto se to radi mobitelima koji su nepravedno prokazeni kao sredstvo za selfije i ostale budalaste fotografije a ova tema je itekako dokaz da se i mobitelima mogu napraviti sjajne fotografije postujuci tehnicke karakteristike optike i senzora i koristeci softvercice u mobitelima za obradu. toliko lepih fotografija ovde ;) Edited March 5, 201510 yr by Pontijak
March 5, 201510 yr prepoznajem to o cemu pises. vrlo;) p.s. i daj jos! kad budes u prilici. & da pridodam editu: sveukupno, odlicne fotke, indeed:) kreativnost/oko uvek: na prvom mestu. a da l je s fensishemnsi alatljikama ili necim daleko bazicnijim, svejedno. Edited March 5, 201510 yr by roksi
March 5, 201510 yr eh sto je zivot. ja zelim da prekookeanci stavljaju jos i jos svojih radova jer je to jedina prilika da vidim i drugaciju estetiku urbanizma i ruralnih predela a ti ocekujes od domorodca jos fotografija :) Edited March 5, 201510 yr by Pontijak