Jump to content
IGNORED

mobitelska™ fotografija

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovo za Hippie!

:wub:  :wub:

i ona plaza ti je extra!

Edited by Hippie
Posted

Čovek u prvom planu u sredini plaže kao s neke Seuratove slike.

Posted

Eto kao ti neki obalni klifovi. 

Bluffs.jpg

Posted

LWLMuzej1.jpg

LWLMuzej2.jpg

LWLMuzej3.jpg

Posted

Ovo za Hippie!

IMG_1307.jpg

Eto kao ti neki obalni klifovi. 

attachicon.gifBluffs.jpg

LWLMuzej1.jpg

LWLMuzej2.jpg

LWLMuzej3.jpg

Very nice!

de smem više od +1 da kažem, na sve. Vreme je da se otvori mobitelska fotografija druga liga zapad, mene malo sramota da bilo šta ovde postujem :)

Posted

auuu koliko sjajnih mobitelskih fotki se postavilo u proteklih mesec dana, bravo majstorice i majstori! :Hail:

Posted

ne znam za druge koji su vanka, ali pontijace mene bacas u nostalgiju svojim atmosfericnim fotkama. tenkju:)

Posted (edited)

eh. i mene domorodca sopstvene fotke bacaju u nostalgiju, imam sumanut osecaj da zivim nekako izmesten, iscasen iz stvarnosti, kao da setam kulisama grada koji je nekada postojao i u kojem sam ziveo a zivim i sada i prepoznajem da su te kulise nekada bile stvarne gradjevine. bice da je do mene a ne do grada jer jednostavno se grad menja, menjaju se ljudi, neki umiru a neki se radjaju, neki se odseljavaju a neki se doseljavaju, sve je to zivot :)

a povodom ovog topika, uvek kada vidim nove fotke nanovo se odusevim koliko ovde ima kreativnosti i dobrog oka i osecaja za kadar, narocito mi je drago sto se to radi mobitelima koji su nepravedno prokazeni kao sredstvo za selfije i ostale budalaste fotografije a ova tema je itekako dokaz da se i mobitelima mogu napraviti sjajne fotografije postujuci tehnicke karakteristike optike i senzora i koristeci softvercice u mobitelima za obradu. toliko lepih fotografija ovde ;)

Edited by Pontijak
Posted (edited)

prepoznajem to o cemu pises. vrlo;)

p.s. i daj jos! kad budes u prilici.

& da pridodam editu: sveukupno, odlicne fotke, indeed:)  kreativnost/oko uvek: na prvom mestu. a da l je s fensishemnsi alatljikama ili necim daleko bazicnijim, svejedno.

Edited by roksi
Posted (edited)

eh sto je zivot. ja zelim da prekookeanci™ stavljaju jos i jos svojih radova jer je to jedina prilika da vidim i drugaciju estetiku urbanizma i ruralnih predela a ti ocekujes od domorodca jos fotografija :)

Edited by Pontijak
Posted

:D ha, pa tako to ide: the grass is always greener.. ;)

+ super fotka!