February 24, 201510 yr meni fakat drago da se tih slika sechas.. kacila ih pre... pa ima sigurno 5 godina :) idem ja tamo redovno, nego aj reko da ne davim.....
February 24, 201510 yr meni fakat drago da se tih slika sechas.. kacila ih pre... pa ima sigurno 5 godina :) idem ja tamo redovno, nego aj reko da ne davim..... Pa ima sigurno toliko. Ali dobre fotke su dobre fotke, pamte se. Edited February 24, 201510 yr by Anonymous
February 24, 201510 yr falac :) Hippie, jel su to fotke pravo iz fona? jesu.. ali, ko sto se da primetiti, koristim apps -- jos uvek cuvam PhotoForge2 koj je davno ukinut iz nekog razloga
February 24, 201510 yr jesu.. ali, ko sto se da primetiti, koristim apps -- jos uvek cuvam PhotoForge2 koj je davno ukinut iz nekog razloga Onda nisu, mislio sam da li su dorađivane.. :) Nebitno, baš zanimljiv kolorit na svakoj. Edit: još jedna, ova baš klot iz fona, samo smanjena rezolucija da može u attach. Edited February 24, 201510 yr by Glas RazumaN
February 24, 201510 yr verovatno je do sad izasao neki bolji app za obradu slika u fonu, al meni PhotoForge2 nekako ostade najomiljeniji