kud u maglu Simoviću Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 sreća te nisam na istoj strani sa remek delom barrcode-a :)
mustang Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Mislim da su ovi sa digitalnim zanemeli :) Mnogo ste jaki na zadnje dva strane :D
Hippie Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 jao.. pa ovoe savrseno eno sam ja tamo! ima isti taki deo ovdi kod mene u parku, samo je potok malko siri.. i ima puno patkica.. ceka se puuuno snega za vikend pa chu da fotkam
John Coltrane Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Jos malo sunca. Ovu je uradila prijateljica i meni se nekako bas dojmi :)
kapetanm Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 E kad bi se moglo smisliti mobilni sa filmom, analognosmart telefon
Pontijak Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 (edited) Ček... stani... ovo si ti u autobusu, a ona isto u... ne... ti napolju a ona... jok... čekaj... ti u zadnjem delu tramvaja... ne znam. Ništa više ne znam. fotkano iz prikolice starog svajcarskog tramvaja, ja inace imam neko obozavanje tramvaja sreća te nisam na istoj strani sa remek delom barrcode-a :) ja bio hrabar, pa stavio fotku jer tog remek dela stvarno covek da zanemi i samo gleda i divi se :) @kapetanm ovo je nadrealizam pravi, ova tvoja fotka! :) a i ova tvoja fotka, auuu bre :) odusevljava me sto svi imate neku svoju estetiku u mobitelskoj fotografiji! mobotelska fotografija je ipak umetnicka forma a ne sliketanje :) Edited January 30, 2015 by Pontijak
Pontijak Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 ne bilo ti zapovedjeno a ti fotografisi svojim mobilnim i stavljaj ovde fotografije :)
kapetanm Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Da, ti si koleginice Mustang na drugom mestu hvalila mogucnosti ajfona spram Dslr-ova. Da mi to vidimo
mustang Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 ljudi...sto bi rekla ona 'kisla mi glooova'... lenja sam da kacim jer moram onda da nakacim mobilni na komp pre prebacuj ... drugo pomazem dragom za njegovu izlozbu, njegove fotke su izabrane da budu deo izlozbe u downtown la...i onda mene uvaljuje da se drkam sa time..on je umetnik u belim rukavicama a ja sam njegov rob...al dobro....zato je on zaduzen za spotlight na koji sam ja alergicna (mada treba da se suocim sa time i da prestanem da samu sebe izbegavam :D) i iskreno, mnogo volim da gledam vase fotke :) bas me onako sokirate u pozitivnom smislu, inspirisete, opustite, ucinite mi dan jos lepsim :) iphone 6 i + su zakon...videcete :)
renne Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Ne moraš ništa da prebacuješ. Sve možeš sa telefona da odradiš
mustang Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 ne mogu jer mi ne nalazi storage gde su mi fotke...nemam na sta da kliknem. glupa sam za to. kako? (sibni na PM)
Recommended Posts