Vapad Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Hm, pa i da i ne, tačka fokusa je i tačka merenja, evo, recimo, ova slika desno ali prvo okidanje, iz džepa... pa sam onda morao još par puta. A evo i slike levo
Pontijak Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 eee ranoranioci i vredni trudbenici :) a ne kao neki
mustang Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 ne secam se da li sam ovo ovde postavljala...ako jesam sorry ...ko za djavo ne mogu da nadjem jednu od mojih omiljenih
mustang Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) NASLA!......ova DRUGA mi je omiljena gde dvoje sede....sredicu je jednog dana...kad me ne bude mrzelo prva...ne znam da li se racuna..ali sam morala nekom idiotu (koji je satro profesionalni kamerman...a-ha.....strasno...taj K od kadra ne zna) morala da nacrtam gde da stane i na koju visinu..sve sam mu namestila na mom telefonu i otrcala da ispoziram sa mojim omiljenim drvetom ... i onako brisem sve ovo sutra-prekosutra i ni na jednoj nema nikakvog efekta (!) mozda samo negde krop ali se ne secam gde (telefoni su iphone 4s i htc one x) Edited January 24, 2015 by mustang
topuzina Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Neka zidna skulpturalna limarija na poslu, dobro namučena u postprudukciji. ^_^
pt 2.0 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 baš uživam u ovoj temi. nemam doprinos, moj mob ne ume da napravi ništa ovako lepo. ili ja ne umem. ili moje oko ne vidi.
Recommended Posts