April 22, 201410 yr Јуче око пола седам поподне је било страва небо при повратку са НБГД ка граду. Навукли се мастиљави облаци а у беле зграде ударио жесток сјај задњих трзаја сунца. Нисам смео да станем на мосту да извадим идиота са цела три мегапиксела. Јесли ли то сликао јуче?
April 22, 201410 yr Pre dve godine Edit: Nikakva podesavanja osim resize i min sharpening Edited April 22, 201410 yr by Aion
April 23, 201410 yr I meni se sviđa, samo što bi barem cropno ovo dole i malko nageo na levo, kada curi u stranu, mene to ubija, majke mi :)
April 23, 201410 yr I meni se sviđa, samo što bi barem cropno ovo dole i malko nageo na levo, kada curi u stranu, mene to ubija, majke mi :) Аха, да се мало обреже с лева, петнаестак пиксли, да отприлике лева и десна врата буду једнако одсечена. Ја коњина нисам ни приметио да пише хотел, мислио неки станови, и реко гле како идиотски сви имају исти намештај на терасама :челоклеп: .
April 24, 201410 yr Aj nek neko obradi da vidim kako bi izgledalo, nisam bas strucan. Ja bih jedino zatvorio ona vrata gore desno :D.
April 24, 201410 yr Aj nek neko obradi da vidim kako bi izgledalo, nisam bas strucan. Ja bih jedino zatvorio ona vrata gore desno :D. Evo za 30ak sec, stavio sam je u crno belo čisto da vidimo razliku pošto color već postoji, mada i nema baš puno boja. Inače, čim gledam 3 sekunde u fotku imam trip da je trapezoidnog oblika. :) Korlatoš Jezero, gore kod Bezdana koji je gore kod Sombora. Edited April 24, 201410 yr by Glas RazumaN
April 24, 201410 yr @glas razuman Ova tvoja me podseti na jos jedan "uradak" od skoro. Reka Sava, Sabac.
April 24, 201410 yr lepe vam reke sa oblacima :) au stvarno iluzija trapezioida na crno-beloj obradi :o