January 21, 201510 yr Ovoj fotki treba muzicka pratnja. Valabaš. tope, boravi li neko u toj zgradi? Da znaš da ne znam.
January 21, 201510 yr odlicna fotka glasu razumni :) kao i uvek, sjajna fotka topuzino! :) kako je lepo zivnuo ovaj topik, bas me raduje to, hvala simovocu sto je pokrenuo temu na kojoj se pokazuje da mobitel kamerice nisu samo za besmislene selfije i ostale bezvezarije :) Edited January 21, 201510 yr by Pontijak
January 21, 201510 yr Pa jes, ja sam po prirodi namćor i antihobista, ali ova petparačka fotografija mi je već dugo opsesija.
January 21, 201510 yr ti odlucio da suncem razbijas ovu doktrinu namcorluka kao preduslova bavljenja mobitelskom fotografijom :)
January 21, 201510 yr Kontra ovoj kisi i sivilu ^_^ . A i bilo je reci o fotkama ljudi, a propo one divne fotke sto je Mustang okacila.
January 21, 201510 yr :) od kada se bavim fotografskim hobijem smatram da ne umem da fotografisem jer ne umem da uhvatim ljude mala napomena, mozda nekom bude interesantno: ovo gore su fotografije koje je pravio milos crnjanski, obicne turisticke fotografije na jako malom formatu papira Edited January 21, 201510 yr by Pontijak
January 22, 201510 yr Huawei G510, kršina teška od telefona koji ne mere da uslika ništa što nema u sebi sunca pa to obori iso :)...u stvari ovo je sa CM10.1, izgledaju bolje slike nego na stock
January 22, 201510 yr Author vapade jel na tom mobitelu možeš da dodirom na ekranu odrediš deo scene na kome će biti izmereno svetlo?