Jump to content
IGNORED

mobitelska™ fotografija

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

odlicna fotka glasu razumni :)

kao i uvek, sjajna fotka topuzino! :)

kako je lepo zivnuo ovaj topik, bas me raduje to, hvala simovocu sto je pokrenuo temu na kojoj se pokazuje da mobitel kamerice nisu samo za besmislene selfije i ostale bezvezarije :)

Edited by Pontijak
Posted

Pa jes, ja sam po prirodi namćor i antihobista, ali ova petparačka fotografija mi je već dugo opsesija.

Posted

cudo jedno kako mobitel fotografija privlaci namcore i antihobiste :lolol: 

Posted

ti odlucio da suncem razbijas ovu doktrinu namcorluka™ kao preduslova bavljenja mobitelskom fotografijom :)

Posted

Kontra ovoj kisi i sivilu ^_^ . A i bilo je reci o fotkama ljudi, a propo one divne fotke sto je Mustang okacila.

Posted (edited)

:)

od kada se bavim fotografskim hobijem smatram da ne umem da fotografisem jer ne umem da uhvatim ljude

mala napomena, mozda nekom bude interesantno: ovo gore su fotografije koje je pravio milos crnjanski, obicne turisticke fotografije na jako malom formatu papira

Edited by Pontijak
Posted

Koji je to telefon? Tako čisto s tako malo svetla. 

Posted

Huawei G510, kršina teška od telefona koji ne mere da uslika ništa što nema u sebi sunca pa to obori iso :)...u stvari ovo je sa CM10.1, izgledaju bolje slike nego na stock

Posted

vapade jel na tom mobitelu možeš da dodirom na ekranu odrediš deo scene na kome će biti izmereno svetlo?