Jump to content

mobitelska™ fotografija

Featured Replies

tope, boravi li neko u toj zgradi?

Ovoj fotki treba muzicka pratnja.

Valabaš.

tope, boravi li neko u toj zgradi?

Da znaš da ne znam. 

odlicna fotka glasu razumni :)

kao i uvek, sjajna fotka topuzino! :)

kako je lepo zivnuo ovaj topik, bas me raduje to, hvala simovocu sto je pokrenuo temu na kojoj se pokazuje da mobitel kamerice nisu samo za besmislene selfije i ostale bezvezarije :)

Edited by Pontijak

Pa jes, ja sam po prirodi namćor i antihobista, ali ova petparačka fotografija mi je već dugo opsesija.

cudo jedno kako mobitel fotografija privlaci namcore i antihobiste :lolol: 

206740103096653272976n.jpg

Novigrad 2008.

ti odlucio da suncem razbijas ovu doktrinu namcorluka™ kao preduslova bavljenja mobitelskom fotografijom :)

Kontra ovoj kisi i sivilu ^_^ . A i bilo je reci o fotkama ljudi, a propo one divne fotke sto je Mustang okacila.

:)

od kada se bavim fotografskim hobijem smatram da ne umem da fotografisem jer ne umem da uhvatim ljude

mala napomena, mozda nekom bude interesantno: ovo gore su fotografije koje je pravio milos crnjanski, obicne turisticke fotografije na jako malom formatu papira

Edited by Pontijak

m80dhh.jpg20sdedy.jpg

Edited by Vapad

Koji je to telefon? Tako čisto s tako malo svetla. 

Huawei G510, kršina teška od telefona koji ne mere da uslika ništa što nema u sebi sunca pa to obori iso :)...u stvari ovo je sa CM10.1, izgledaju bolje slike nego na stock

• Author

vapade jel na tom mobitelu možeš da dodirom na ekranu odrediš deo scene na kome će biti izmereno svetlo?