Jump to content
IGNORED

mobitelska™ fotografija

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

ma, nesto je i do fotografa ipak a topuzina zaista pravi sjajne mobitel fotke :)

Posted (edited)

Ovi moji u tunelu su se ljubili, savrsen momenat, zelela sam da traje vecno ...ali dok sam ja skinula rukavice, izvukla telefon i otvorila aplikaciju...prosao voz. Tako da je ova slika za mene samo secanje na trenutak pre.

Inace, navijena sam tako da stalno posmatram ljude i njihovo ponasanje i snimam okolinu iako se bavim mozda necim drugim u tom trenutku

Edited by mustang
Posted

zato si uzmeš rukavie za tač skrin
:fantom:

super je motiv, al malo preširok. ja bi se usresredio na detalj

rjf482.jpg

Posted (edited)

Zar ti nije malo mracno? Onako mi je vise voajerski :)

Umrla bih a ne bi znala za te rukavice :)

Rodjo, da me nije muka naterala da dodjem hitno ZIMI u bg pa video bi me nikad po tom vremenu. sa 30C na -15C u roku od tri dana...dobro preziveh. Nemam zimske stvari osim skijaskih. To mi je motiv za lepsi zivot :)

Edited by mustang
Posted

malo se otvori blenda i voila

northfaceetipgloves.jpg

Posted

ko u filmu kosac :)

jes...bas imam vremena da otvaram blendu na mobilnom :) ovo je obican iphone 4s nije onaj drugi :)

Posted

Pa imaš i one obične, vunene, telenor ih delio onomad

Posted

Eh mustang, da si imala DSLR mogla bi da napunis karticu za vreme koliko ti je trebalo da ovo uslikas.

Posted

Eh mustang, da si imala DSLR mogla bi da napunis karticu za vreme koliko ti je trebalo da ovo uslikas.

Placam druge da nose... Ja ne mogu vise. A i isteklo im je vreme...

Posted

Ovo je stvarno lepo. Mozda bi se moglo izvuci vise detalja iz (pre)osvetljenog dela slike igrajuci se sa Curves.

Danke. Da, preosvetljen prozor. Leto bilo pa u podne. Mogao bih se poigrati s tim seksualnim radnicama™, al ko će se bahtat.

topuz dojaja fotka. jedna od tema koje u poslvreme prve otvaram.

^_^

fkors, samsung >>> ajfon :fantom:

:lolol:

ma, nesto je i do fotografa ipak a topuzina zaista pravi sjajne mobitel fotke :)

Samo nek je za bombonjeru, ne pitam za boju čokolade ^_^
Posted

I dodajem tako tog nekog raspada  ^_^

raspad.jpg