Pontijak Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 ma, nesto je i do fotografa ipak a topuzina zaista pravi sjajne mobitel fotke :)
mustang Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) Ovi moji u tunelu su se ljubili, savrsen momenat, zelela sam da traje vecno ...ali dok sam ja skinula rukavice, izvukla telefon i otvorila aplikaciju...prosao voz. Tako da je ova slika za mene samo secanje na trenutak pre. Inace, navijena sam tako da stalno posmatram ljude i njihovo ponasanje i snimam okolinu iako se bavim mozda necim drugim u tom trenutku Edited January 20, 2015 by mustang
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 zato si uzmeš rukavie za tač skrin super je motiv, al malo preširok. ja bi se usresredio na detalj
mustang Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) Zar ti nije malo mracno? Onako mi je vise voajerski :) Umrla bih a ne bi znala za te rukavice :) Rodjo, da me nije muka naterala da dodjem hitno ZIMI u bg pa video bi me nikad po tom vremenu. sa 30C na -15C u roku od tri dana...dobro preziveh. Nemam zimske stvari osim skijaskih. To mi je motiv za lepsi zivot :) Edited January 20, 2015 by mustang
kud u maglu Simoviću Posted January 20, 2015 Author Posted January 20, 2015 malo se otvori blenda i voila
mustang Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 ko u filmu kosac :) jes...bas imam vremena da otvaram blendu na mobilnom :) ovo je obican iphone 4s nije onaj drugi :)
renne Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Pa imaš i one obične, vunene, telenor ih delio onomad
Aion Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Eh mustang, da si imala DSLR mogla bi da napunis karticu za vreme koliko ti je trebalo da ovo uslikas.
mustang Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Eh mustang, da si imala DSLR mogla bi da napunis karticu za vreme koliko ti je trebalo da ovo uslikas. Placam druge da nose... Ja ne mogu vise. A i isteklo im je vreme...
topuzina Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Ovo je stvarno lepo. Mozda bi se moglo izvuci vise detalja iz (pre)osvetljenog dela slike igrajuci se sa Curves.Danke. Da, preosvetljen prozor. Leto bilo pa u podne. Mogao bih se poigrati s tim seksualnim radnicama, al ko će se bahtat. topuz dojaja fotka. jedna od tema koje u poslvreme prve otvaram.^_^ fkors, samsung >>> ajfon ma, nesto je i do fotografa ipak a topuzina zaista pravi sjajne mobitel fotke :)Samo nek je za bombonjeru, ne pitam za boju čokolade ^_^
Recommended Posts