Jump to content
IGNORED

mobitelska™ fotografija

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nisam ja

314

• mustang

287

• Gojko & Stojko

251

• Pontijak

232

Posted

A ona ispod gotovo nevidljiva versace reklama :D To je Monte Karlo iz pomalo neuobičajenog ugla, iskreno najviše su me zaintrigirali oni čudesni oblaci iznad planinskog masiva :)

• +1 1
Posted

pretpostavila sam pošto sam guglala ovaj salon i izašlo mi Monte Karlo :D

• +1 1
Posted (edited)

reflection.jpg

hol.jpg

Edited by hoffnung
  • Wub 2
Posted
9 hours ago, hoffnung said:

asfa.jpg

merdevine.jpg

Ove su me dve fotografije, bez treće sa drvetom instant asocirale na Bergmanove Divlje jagode i one scene iz sna sa satom. Mislim da ima veze sa svetlom, odnosno oštrim kontrastima između tamnog i svetlog.

Odlične su ti fotografije, hvala što deliš!

• +1 3
Posted
35 minutes ago, Ras said:

Ove su me dve fotografije, bez treće sa drvetom instant asocirale na Bergmanove Divlje jagode i one scene iz sna sa satom. Mislim da ima veze sa svetlom, odnosno oštrim kontrastima između tamnog i svetlog.

Odlične su ti fotografije, hvala što deliš!

hvala! inace, kada su crno bele fotografije, ja volim da zapusim crnu, da se ne zagledas u senke, u fazonu.. "jel ima tamo nesto!?" nego da ti odmah oko ide na geometriju. ne kazem da mora tako da bi se geometrija videla, ali isto tako ima neki minimalizam pride kada se tako odradi. 

Posted
1 minute ago, hoffnung said:

hvala! inace, kada su crno bele fotografije, ja volim da zapusim crnu, da se ne zagledas u senke, u fazonu.. "jel ima tamo nesto!?" nego da ti odmah oko ide na geometriju. ne kazem da mora tako da bi se geometrija videla, ali isto tako ima neki minimalizam pride kada se tako odradi. 

I uspeo si da postigneš takav efekat! uočava se oblik, geometrijska forma, a ne senka.

• +1 1