Klara Posted December 30, 2024 Posted December 30, 2024 On 29.12.2024. at 10:41, Gojko & Stojko said: Plaža se zove Hajams Bič, na dva sata vožnje na jug od Sidneja. U velikom zalivu je (Džarvis Bej), zato nema talasa. SaE Što su vam lepi vrapci! 2
Popular Post dunja Posted December 30, 2024 Popular Post Posted December 30, 2024 Spoiler neki sever-zapad Nemačke, uslikano sa autoputa, pre desetak minuta, no filter, samo crop 12 1
Serena Posted January 2 Posted January 2 (edited) 20 minutes ago, dunja said: Dolomiti Daaaaa Prvi put da ih vidim u ovoj boji Jednom ranije sam videla zlatne vrhove. Treba svasta da se poklopi da bi poprimili tako neki cudan izgled. Ranije sam ih vidjala bezbroj puta bele danju sive predvece i samo jedan jedini put su postali zlatni. Osecal sam se kao Alisa u zemlji cuda Edited January 2 by Serena 1 3
Serena Posted January 2 Posted January 2 Iskopah i ja moje zlatne. Bili su ovakvi desetak minuta pa se ugasili 2 3
Gojko & Stojko Posted January 6 Posted January 6 On 31. 12. 2024. at 3:11, Klara said: Što su vam lepi vrapci! Ti papagaji (rainbow lorikeets) su baš kao vrapci, ima ih i u gradu puno. Ostavljao sam na ovoj temi ranije fotke sa njima u baš urbanim delovima - ovde recimo. Jedrenje sa zmajevima: SaE 5
Recommended Posts