Pontijak Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Ne mogu da skontam šta je ovo, ali radi grafički. detalj poda i ograde u enterijeru mog kombinata koja lepota od industrijske zgrade, to u americi negde? @simovicu, lepa slika fotografija i jos sunce u kadru koje nije progorelo fotografiju :)
Pontijak Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) ove cetiri fotke od tri autora su bas bas bas dobre! :) @mustang pade mi na pamet, nikada nisam umeo da fotografisem ljude, to povodom ove tvoje fotografije, svidja mi se taj odnos par ova dva para ljudi, dvoje u prvom planu okrenuti ledjima i dvoje u drugom planu koji idu prema kapiji Edited January 20, 2015 by Pontijak
topuzina Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 koja lepota od industrijske zgrade, to u americi negde? Jeste. Tu u kraju kod mene. A preko puta, pa iza...
topuzina Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 E, a kad smo kod ljudi, evo i jedna kič za bombonjeru ^_^ Znam, znam, ali ko bi mogao odoleti. Još i klavir.
Pontijak Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 (edited) uhuhuh sto volim fasadnu ciglu na zgradama pa to je cudo :) odlicna je druga fotka sa napomenom da bi u bombonijeri morale da budu bonbone od crne cokolade jer je c/b obrada :) Edited January 20, 2015 by Pontijak
Indy Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 Ovo je stvarno lepo. Mozda bi se moglo izvuci vise detalja iz (pre)osvetljenog dela slike igrajuci se sa Curves.
ToniAdams Posted January 20, 2015 Posted January 20, 2015 topuz dojaja fotka. jedna od tema koje u poslvreme prve otvaram.
Recommended Posts