Fakundo Sava Posted September 23 Posted September 23 5 minutes ago, slepa živana said: sve mi treba sa ove slike Sta bi to radila sa Kajli 1
slepa živana Posted September 23 Posted September 23 1 minute ago, Fakundo Sava said: Sta bi to radila sa Kajli hvala na pitanju nalepila bih je na pročelje fasade moje vile u radmilovcu. 6
napadaj Posted September 23 Posted September 23 (edited) Ovo je možda i najbolja fotografija koju sam fotkao ikada. Poluvreme utakmice Srbija - Danska na prvenstvu Evrope, stadion Allianz Arena, Minhen. Danci čekaju u redu za WC, a Srbin... Well, jasno vam je. Ono što se ovde ne vidi jesu zgranuti izrazi lica i zbunjeni osmesi Danaca kad su skapirali šta radi. Naravno, bilo je i dosta naših u toaletu, ali ne u ovom redu, a slika svejedno odslikava baš ono na šta se prvo pomisli. Edited September 23 by napadaj 2 1
Gojko & Stojko Posted September 25 Posted September 25 On 23. 9. 2024. at 21:35, slepa živana said: sve mi treba sa ove slike Nisi jedina, samo što smo prošli petnaestak metara od ovog dvorišta okrenuo sam se i video da je žena koja nam je pre toga dolazila u susret već gurala onaj ormarić na drugu stranu (čini mi se da živi par kuća dalje). A kad sam se par sati kasnije vraćao istim putem više nije bilo ni Kajli, i nju je neko pokupio. SaE 1 1 2
Recommended Posts