kud u maglu Simoviću Posted August 15 Author Posted August 15 ako hoćeš da naglasiš siluetu, izmeriš svetlo tj postaviš otvor blende na najsvetlijem delu fotografije, pa još spustiš malo blendu 1
Ras Posted August 15 Posted August 15 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ako hoćeš da naglasiš siluetu, izmeriš svetlo tj postaviš otvor blende na najsvetlijem delu fotografije, pa još spustiš malo blendu I da sam znao ovo, zaboravio bih, a zaboravio bi i ti kada bi ugledao devojku u venčanici sa šlicom do gaćica, kako silazi niz stepenište i baca veo, pozirajući fotografu. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 15 Author Posted August 15 kad gledaš kroz tražilo foto aparata ili kamere ti ne gledaš nešto što se tog trenutka odigrava ispred tebe, već gledaš fotografiju/video snimak koji želiš da napraviš i prejudiciraš šta će se dogoditi da bi napravio the photo naravno primenjujući fotografsku tehniku i znanje koje poseduješ 1 1
Ras Posted August 15 Posted August 15 Ama, sprdam se malo. Na fotosešn sa mladom naišao sam neki minut kasnije. 1
kud u maglu Simoviću Posted August 15 Author Posted August 15 pokušavam da pozitivno delujem kad vidim da ima materijalatm 2
Indy Posted August 15 Posted August 15 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: svakako je bolje bez oblaka Mnogo mi sterilno bez oblaka, jeste mali al je roze + svakako sa prvim stepenikom.
Lena Posted August 16 Posted August 16 13 minutes ago, Indy said: Mnogo mi sterilno bez oblaka, jeste mali al je roze + svakako sa prvim stepenikom. I meni je zanimljivije sa oblakom, samo kad bi bio malo veći i bolje ukomponovan, da nije presečen 3
Serena Posted August 21 Posted August 21 Nikada nisi videla odraslo stablo hrasta kitnjaka? https://sr.wikipedia.org/sr/Китњак Ima tako lepu, razgranatu krosnju.
Recommended Posts