August 15, 2024Aug 15 Author ako hoćeš da naglasiš siluetu, izmeriš svetlo tj postaviš otvor blende na najsvetlijem delu fotografije, pa još spustiš malo blendu
August 15, 2024Aug 15 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ako hoćeš da naglasiš siluetu, izmeriš svetlo tj postaviš otvor blende na najsvetlijem delu fotografije, pa još spustiš malo blendu I da sam znao ovo, zaboravio bih, a zaboravio bi i ti kada bi ugledao devojku u venčanici sa šlicom do gaćica, kako silazi niz stepenište i baca veo, pozirajući fotografu.
August 15, 2024Aug 15 Author kad gledaš kroz tražilo foto aparata ili kamere ti ne gledaš nešto što se tog trenutka odigrava ispred tebe, već gledaš fotografiju/video snimak koji želiš da napraviš i prejudiciraš šta će se dogoditi da bi napravio the photo naravno primenjujući fotografsku tehniku i znanje koje poseduješ
August 15, 2024Aug 15 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: svakako je bolje bez oblaka Mnogo mi sterilno bez oblaka, jeste mali al je roze + svakako sa prvim stepenikom.
August 16, 2024Aug 16 13 minutes ago, Indy said: Mnogo mi sterilno bez oblaka, jeste mali al je roze + svakako sa prvim stepenikom. I meni je zanimljivije sa oblakom, samo kad bi bio malo veći i bolje ukomponovan, da nije presečen
August 21, 2024Aug 21 Nikada nisi videla odraslo stablo hrasta kitnjaka? https://sr.wikipedia.org/sr/Китњак Ima tako lepu, razgranatu krosnju.