barrcode Posted August 15 Posted August 15 22 minutes ago, Klara said: Woooow, sjajna fotka! 😍 otišo na more i slika jezero, takva je to osoba. a more na 15m iza ovog drveća... jer je ovo jezero zapravo na 1 ostrvu .
Klara Posted August 15 Posted August 15 Nagledali smo se mora, mogu i jezera da imaju prednost. Uz sve to, pinija, predivno drvo sa jestivim pinjolima. 1
Indy Posted August 15 Posted August 15 2 hours ago, barrcode said: otišo na more i slika jezero, takva je to osoba. More ti ne bi dalo taj efekt ogledala, taman da je ne znam kakva bonaca. 1
Lena Posted August 15 Posted August 15 12 minutes ago, Ras said: Zminje jezero? Bingo! Evo još jedne... 3
Ras Posted August 15 Posted August 15 Ta fotografija je napravljena na način da sam tražio odgovarajući kadar uvećanjem na telefonu. Napravio sam dva snimka od kojih sam ovim zadovoljniji. Na drugom snimku je i krošnja drveta, za malo ali je tu. Da li je rezultat bolji (više apstraktan) ukoliko kropom odstranim oblak, ili čak i osnovu u dnu fotografije? Ovako:
kud u maglu Simoviću Posted August 15 Author Posted August 15 (edited) prva je balansiranija, prosto nekako mora da ima taj prvi stepenik. nedostaje plus da si još malo zatvorio blendu, boje u pozadini bi bile još intenzivnije e bilo bi još bolje da je taj prvi stepenik nešto naglašeniji od ovog sad(bar 3x) svakako je bolje bez oblaka, nije dovoljno materijalizovan ili da je tipa cumulus Edited August 15 by kud u maglu Simoviću 1
Recommended Posts