Mil@n Posted June 24 Posted June 24 19 minutes ago, kipo said: Mogao bih ostatak zivota tu provesti Dolina grebaje na Prokletijama. 6i, 7i put sam dole. Ne može da dosadi... Ima dosta smeštaja po pristojnim barakicama i katunima, dakle može se samo otići i kulirati u dolini, penjanje nije preduslov za uživanje, a kome je do penjanja vrhova okolo ima na pretek... 1
Serena Posted June 24 Posted June 24 4 hours ago, Mil@n said: Dolina grebaje na Prokletijama. 6i, 7i put sam dole. Ne može da dosadi... Ima dosta smeštaja po pristojnim barakicama i katunima, dakle može se samo otići i kulirati u dolini, penjanje nije preduslov za uživanje, a kome je do penjanja vrhova okolo ima na pretek... Jel moze neka preporuka za smestaj na pm 😃
Greek Freak Posted July 5 Posted July 5 On 4. 7. 2024. at 16:30, Klara said: Procvetao mi je bakin suncokret. Prelep je. Baš. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 5 Author Posted July 5 On 3. 7. 2024. at 21:28, Greek Freak said: Kumsara lajkovao jer je crno-bela /fistbump/ 1 kumsara iznad svega ceni nijanse i svetlosne kompozicije a c/b omogućava gledatelju da dodatno izmašta fotografiju što je svakako plus da ne citiram sad koko šanel
Greek Freak Posted July 5 Posted July 5 10 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: 1 kumsara iznad svega ceni nijanse i svetlosne kompozicije a c/b omogućava gledatelju da dodatno izmašta fotografiju što je svakako plus da ne citiram sad koko šanel U tom slucaju, evo jos par B&W koje su mi drage 5 1
kud u maglu Simoviću Posted July 5 Author Posted July 5 (edited) dobre su, al je bolja ona na reci Spoiler samo da si posvetio malko pažnje na kadriranju može u momu na izložbu Edited July 5 by kud u maglu Simoviću 1
Greek Freak Posted July 5 Posted July 5 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: dobre su, al je bolja ona na reci Hide contents samo da si posvetio malko pažnje na kadriranju može u momu na izložbu Ovako ti je lepse? Interesantno Meni je nekako oku ugodnije kad ima prostora desno, otkud znam. Mada, sad kad gledam vise puta, svidja mi se i ovako kako si kropovao. 1
kud u maglu Simoviću Posted July 5 Author Posted July 5 ne volim krop, al sad nisam bio u mogućnosti plastičnije da se odrazimtm volim da kropujem objektivom kada snimam, to mobilnim sada može da se radi ali umereno kako kaže frenk kapa “ako fotografija nije dobra, znači da nisi bio dovoljno blizu” šta sam u stvari hteo da kažem
Recommended Posts