Hermetico Posted April 7 Posted April 7 1 hour ago, Serena said: Ja ne vidim ni jednu @Hermeticovu sliku meni sve normalno i na fonu i na kompu
Serena Posted April 7 Posted April 7 Onda je mozda do mog kompa, bas mi je zao... Danas u setnji sretosmo jednog prelepog "deliju" u cvetu Uzbrah grancicu ali ne znam da li je lisce za upotrebu tj. moze li se ubaciti u lonac s pasuljem i u druga jela. Mozda @Eleniko zna da mi kaze. 1
ivy Posted April 7 Posted April 7 (edited) @Serena lovor-visnja...nije lovor i nije za upotrebu Edited April 7 by ivy
Serena Posted April 7 Posted April 7 Mislim da nisi u pravu, ovo nije lovor visnja. https://www.terranuova.it/Il-Mensile/Alloro-o-Lauro2 Izgleda bas kao na ovoj slici, a on je upotrebljiv kao zacin.
ivy Posted April 8 Posted April 8 pa to se bar lako proveri..prosto..ako listovi kad se protrljaju mirisu na lovor onda je lovor.
kud u maglu Simoviću Posted April 8 Author Posted April 8 @Serena u svakom slučaju biraj tamnije listove(prošlogodišnje) 1
Serena Posted April 8 Posted April 8 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: @Serena u svakom slučaju biraj tamnije listove(prošlogodišnje) A treba da ih stavim na sunce da se osuse? Da ne koristim sveze ubrane?
Recommended Posts