October 31, 20231 yr Author valjde treba da ima i nešto lepo za kontrast nasuprot smeću i šutu, bar da je neki cvet iznikao iz ovog šuta
October 31, 20231 yr On 19. 10. 2023. at 9:00, Indy said: Jedna od najboljih fotki na ovom topiku dosad. Tonijeva ? @ToniAdams, ja nikako ne vidim tvoje slike, nemam pojma zašto
October 31, 20231 yr 4 hours ago, I*m with the pilots said: Kakav kontrast! Ej, to je i meni prvo zapalo za oko. Boja vode je vrlo slična, ali je u bazenu mirna dok u okeanu divljaju talasi. U tom sukobu i leži privlačnost fotografije.
October 31, 20231 yr 6 hours ago, dùda said: Tonijeva ? @ToniAdams, ja nikako ne vidim tvoje slike, nemam pojma zašto Zapravo nema više, piše sad neki kretenski opis. Ne znam, ne voli me moderacija, budući da sam direktno ovde aploudovao.
November 1, 20231 yr On 1. 11. 2023. at 0:21, Ras said: Ej, to je i meni prvo zapalo za oko. Boja vode je vrlo slična, ali je u bazenu mirna dok u okeanu divljaju talasi. U tom sukobu i leži privlačnost fotografije. Samo par minuta kasnije i stotinjak metara dalje, po drugim uglom okean uopšte ne izgleda tako surovo. SaE