October 19, 20231 yr @ToniAdamsAtmosfera ili svetlo su me asocirali na san sa početka Divljih jagoda Evo postoji čak i kadar koji profesora prikazuje sa leđa: Ne znam da li imaš fotografiju i bez odsečene glave?
October 19, 20231 yr 20 minutes ago, Ras said: @ToniAdamsAtmosfera ili svetlo su me asocirali na san sa početka Divljih jagoda Evo postoji čak i kadar koji profesora prikazuje sa leđa: Ne znam da li imaš fotografiju i bez odsečene glave? Nemam jbg, teško je sve uhvatiti kad se ovako manijači i kad su senke prioritet i kad ker vileni ko navijen
October 19, 20231 yr Uh, kakva fotka! Bravo kumse, ovo da se zalepi kao poster za najavu debate o položaju pojedinca u današnjem kapitalističkom društvu
October 23, 20231 yr 9 hours ago, igoraki said: juče na dunavu Bokte kao Amazon uz malo preterivanja. .. 3 hours ago, Klara said: David Bowie's eyes! Htedoh da napisem, zovem se Bowie…
October 23, 20231 yr 1 hour ago, Moonwalker said: Bokte kao Amazon uz malo preterivanja. .. To je jer su radili filteri i obrada
October 23, 20231 yr 2 minutes ago, Mil@n said: To je jer su radili filteri i obrada Sad kad pogledam. Nema veze i dalje je lepa. Meni je iz detinjstva sa skolske ekskurzije po lepoti zauvek u secanju ostala Una kod Bosanskog Novog (ne znam kako se sada zove) u predvecerje tamno zelene «bistre» boje kao suma uz obalu.