roksi Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 cheers, Pontijak;) (saberi-oduzmi, ma' geto for eva)
Pontijak Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 dobar je 23. blok :) istina, malo oronuo zbog neodrzavanja ali mislim da bi taj brutalni beton izdrzao i nuklearni rat :D
roksi Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) hahaha, da, upravo. meni super i kao soc-realizam tema. a za fotke, pogotovo, dusu dao :) Edited December 8, 2014 by roksi
Pontijak Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) da, dobre su te betonske teksture, narocito u nekoj niskoj rezoluciji i malo brutalnijoj obradi :) Edited December 8, 2014 by Pontijak
Pontijak Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 takoreci poetska rec kada se misli o novom beogradu :)
kapetanm Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Da, evo još jedne. Deluje kao da je u pokretu ali nije Edited December 15, 2014 by kapetanm
Pontijak Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 au. kako je ovo dobro! sta je to, gde je to?
kapetanm Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) Ovo je nešto fascinantno, mislio sam da će neko da se upeca pa da misli da je slikano u pokretu. To je skulptura trkača u Atini, u istoj ulici gde i američka ambasada. Ogromna je, a napravljena je od hiljada staklenih ploča (vidite kako se zelenkasto presijavaju) koje su samo ređane jedna preko druge, bez naznačenih jasnih ivica, a opet, sve odiše kretanjem. Mislim da se i zove trkač.U veče rnmjim satima, kad prorade reflektori neverovatno je, ali ja sam slikao danju. Uveče izgleda ovako (bolja slika sa aparatom): edit: nije moja slika ova noćna, da se zna. edit 2: Inače, Atinjani se njom ponose kao i svojim starim spomenicima koji su prva asocijacija na spomenike kulture u tom gradu. Takav udar na oči u jednoj od najprometnijih ulica ostavlja bez daha. Sad, kad se poveo razgovor zamišljam kako bi ispalo da sam je slikao u pokretu, ali krećući se u suprotnom pravcu od onog gde je krenuo trkač. Edited December 16, 2014 by kapetanm
Pontijak Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 (edited) hvala na detaljnom objasnjenju :) Edited December 17, 2014 by Pontijak
kud u maglu Simoviću Posted December 22, 2014 Author Posted December 22, 2014 (edited) šuma™ u tehnikoloru #nofilter Edited December 22, 2014 by kud u maglu Simoviću
Recommended Posts