December 8, 201410 yr dobar je 23. blok :) istina, malo oronuo zbog neodrzavanja ali mislim da bi taj brutalni beton izdrzao i nuklearni rat :D
December 8, 201410 yr hahaha, da, upravo. meni super i kao soc-realizam tema. a za fotke, pogotovo, dusu dao :) Edited December 8, 201410 yr by roksi
December 8, 201410 yr da, dobre su te betonske teksture, narocito u nekoj niskoj rezoluciji i malo brutalnijoj obradi :) Edited December 8, 201410 yr by Pontijak
December 15, 201410 yr Da, evo još jedne. Deluje kao da je u pokretu ali nije Edited December 15, 201410 yr by kapetanm
December 16, 201410 yr Ovo je nešto fascinantno, mislio sam da će neko da se upeca pa da misli da je slikano u pokretu. To je skulptura trkača u Atini, u istoj ulici gde i američka ambasada. Ogromna je, a napravljena je od hiljada staklenih ploča (vidite kako se zelenkasto presijavaju) koje su samo ređane jedna preko druge, bez naznačenih jasnih ivica, a opet, sve odiše kretanjem. Mislim da se i zove trkač.U veče rnmjim satima, kad prorade reflektori neverovatno je, ali ja sam slikao danju. Uveče izgleda ovako (bolja slika sa aparatom): edit: nije moja slika ova noćna, da se zna. edit 2: Inače, Atinjani se njom ponose kao i svojim starim spomenicima koji su prva asocijacija na spomenike kulture u tom gradu. Takav udar na oči u jednoj od najprometnijih ulica ostavlja bez daha. Sad, kad se poveo razgovor zamišljam kako bi ispalo da sam je slikao u pokretu, ali krećući se u suprotnom pravcu od onog gde je krenuo trkač. Edited December 16, 201410 yr by kapetanm
December 22, 201410 yr Author šuma™ u tehnikoloru #nofilter Edited December 22, 201410 yr by kud u maglu Simoviću