ivy Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 @kud u maglu Simoviću ja se ne vracam sa mora bez pune kese lista lovora sa drveta..nema veze sa onim sto moze da se kupi ovde @topic
Moonwalker Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 (edited) E ovo je nekakva zastita od poplava... Nisu visoke ivice ovih prosirenja korita ali ima dosta prostora u sirini korita. Edited June 21, 2023 by Moonwalker 1
I*m with the pilots Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 2 hours ago, Moonwalker said: E ovo je nekakva zastita od poplava... Nisu visoke ivice ovih prosirenja korita ali ima dosta prostora u sirini korita. Ovo je Valjevo, cini mi se? Kolubara? Ili mi jako lici.
Moonwalker Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 (edited) 41 minutes ago, I*m with the pilots said: Ovo je Valjevo, cini mi se? Kolubara? Ili mi jako lici. Nisam sigurna, a nije ni vazno dobar deo tih vodotokova u zapadnoj Srbiji je tako resena. Sad negde je ovaj nivo visi, sirina prosirena manja jer nema prostora da se veci dotok usled kisa i zapremina razlije u sirinu. Edited June 21, 2023 by Moonwalker
I*m with the pilots Posted June 21, 2023 Posted June 21, 2023 7 minutes ago, Moonwalker said: Nisam sigurna, a nije ni vazno dobar deo tih vodotokova u Zapadnoj Srbiji je tako resena. Sad negde je ovaj nivo visi, sirina prosirena manja jer nema prostora da se veci dotok usled kisa i zapremina razlije u sirinu. Nemam iskustva sa drugim gradovima u zapadnoj Srbiji, zato mi jako lici na Valjevo 1
Recommended Posts