June 6, 20231 yr On 28.5.2023. at 18:23, Serena said: Ruze u vinogradu sam shvatila, ali sta ce smederevac tamo 🤔 Možda se u vinogradu gaji sorta smederevka
June 11, 20231 yr 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to je lovor(lorber) To lišće uglavnom vidim samo osušeno, kao začin, ovde mu je boja divna A kapi kiše i makro fotografiju svakako obožavam.
June 11, 20231 yr Author ako ikada naletš na isti, a ima ga na mediteranu, nemoj da bereš te najzelenije listove već one bliže stablu, tamnije, prošlogodišnje
June 12, 20231 yr 20 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ako ikada naletš na isti, a ima ga na mediteranu, nemoj da bereš te najzelenije listove već one bliže stablu, tamnije, prošlogodišnje Bas to sam htela da pitam jer sam ga cesto vidjala u prirodi, a nisam smela ubrati jer ne znam da li ima neki period kad se to radi ili pravilo koji listovi se beru.
June 12, 20231 yr Author pa nije pravilo nikakvo, ovogodišnje lišće je sa mnogo manje okusa klasika otkineš list sa sve peteljkom(odabereš lep list bez fleka), opereš u vodi(zbog svega) i posle na suncu osušiš i to je to e Spoiler Edited June 12, 20231 yr by kud u maglu Simoviću
June 13, 20231 yr bio na moru pa sam slikao neko cveće ovaj zadnji je malo out of focus, ali oprostićete mi