Jimmy Kowalski Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 7 minutes ago, mustang said: Ja ne vidim sliku 1
mustang Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Ja ne vidim sliku A sad? 7
Jimmy Kowalski Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 17 minutes ago, mustang said: Isti park, uzivo je lepse Slika me vraca u detinjstvo, podseca me na sumu oko restorana zemunskog odmaralista na Hvaru, gde smo letovali godinama. Jedva sam cekao da zavrsim rucak da bih mogao da se igram sa drugom decom. Kao klinca me asocirala na sumu gde zive evoksi u Return of the Jedi, pa sam tako zamisljao da se borim sa stormtruperima.. 1
mustang Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Lepa memorija. Da, stvarno, podseca me na Jelsu sad kad si spomenuo. Fale paunovi
slepa živana Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 On 1. 4. 2023. at 20:27, Jimmy Kowalski said: Slika me vraca u detinjstvo, podseca me na sumu oko restorana zemunskog odmaralista na Hvaru, gde smo letovali godinama. nije istina! slika vraća u detinjstvo jer podseća na šumu na zlatnom rtu u blizini voždovačkog odmarališta na braču, gde smo letovali godinama.
ultra plasticni Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 podseca na rehabilitacioni centar za lecenje narkomana
maheem Posted April 8, 2023 Posted April 8, 2023 (edited) Čika Tom i rodbina odlaze da prospu pepeo njihovog rođaka u more. Edited April 8, 2023 by maheem 6
Recommended Posts