Moonwalker Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 (edited) 9 minutes ago, Hermetico said: koja je bolja? Meni prva. Vise energije nosi, nagovestaj oluje. Na drugoj oluja prolazi. Edited February 4, 2023 by Moonwalker 1
Hermetico Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 (edited) 5 minutes ago, Moonwalker said: Meni prva. strava. meni je možda bolja druga jer izgleda ko apokalipsa... obe su okej, donele mi radost.... hvala na komentaru, svaka kritika je više nego dobrodošla Edited February 4, 2023 by Hermetico
Moonwalker Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 Nije kritika, preferenca, ne manisem ni drugoj, samo opis licnog dozivljaja u trenutku. Takva mi faza.
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2023 Author Posted February 4, 2023 prva, dramatičnija je a i “čistija” u donjem delu
I*m with the pilots Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 On 4.2.2023. at 13:57, kud u maglu Simoviću said: prva, dramatičnija je a i “čistija” u donjem delu Isti osecaj @Hermeticoovole forumasi dramu ;D 3
Recommended Posts