Parsons Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 bio sam sinoc pijan, pa sam morao slikati da vidim da li mi se prividja ortak tadi
Indy Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 (edited) Super. I ova kudova panorama, takodje. Edited November 1, 2014 by Indy
Pontijak Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 sjajna panorama simovicu! :) @indy hvala, tvoje misljenje meni istinski znaci :)
duda Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 38357_408957324929_3053982_n.jpg sjajna gde ti ovo nalaziš. čoveče
Singer Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 sjajna gde ti ovo nalaziš. čoveče samo nemoj to da ga pitaš
Pontijak Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 (edited) sjajna gde ti ovo nalaziš. čoveče samo nemoj to da ga pitaš hvala dudo :) a ovo je detalj rada jedne arhitektice u pancevu koja je restaurirala svoju porodicnu kucu, ovo modernisticko kovano gvozdje ograde me odusevilo :) a iz hira/principa/koncepta radim samo mobilnim telefonima i sredjujem fotke samo u njima, ponekad pomislim da bih mogao stalno da nosim i fotoaparat koji cami u fijoci ali onda se setim da mi je krepao prastari Mac pre godinu dana i da nemam nameru da kupujem novi komp u skorije vreme a na poslu ne volim u kompu da sredjujem fotke jer to sredjivanje volim da radim uz neko lepo vino i jazz i tako ti sitni hedonizmi i prodje me ideja o nosenju fotoaparata i sve tako :) a da volim da gledam detalje svuda i da ih uslikam, pa volim :) @singer ma ja uvek kazem gde sam nesto video/uslikao ako me bilo ko pita, sve mislim, neko drugi ce umeti da napravi drugaciju fotku istog detalja pa i mnogo bolju fotku :) Edited November 4, 2014 by Pontijak
Recommended Posts