September 12, 20222 yr Evo nešto. Uhvatio sam blicem ogromnog psa čuvara velikog otpada pored nas (ono što otkupljuju pa prodaju za reciklažu). Razmazao se u pokretu, besan, pa izgleda ko neka čudna zver-svinja il štajaznam Edited September 12, 20222 yr by Hermetico
September 13, 20222 yr Nikad nije bio plav, lep uglavnom jeste, mada kako kad, ali narocito ovih dana u ranu jesen obavezno: nizvodno od Budimpeste, negde oko Paksa...
September 13, 20222 yr 3 minutes ago, maheem said: Šta se vozi? Jel to neki Ladjar? To sam ja, sto pitas? Tecni teret... Edit: doduse, pre nekih nedelju dana, ali evo cackam po telefonu, nisam bas vican tom poslu.... Edited September 13, 20222 yr by namenski
September 13, 20222 yr 44 minutes ago, namenski said: Nikad nije bio plav, lep uglavnom jeste, mada kako kad, ali narocito ovih dana u ranu jesen obavezno: nizvodno od Budimpeste, negde oko Paksa... Zavidim, malkice.
September 13, 20222 yr 3 minutes ago, namenski said: To sam ja, sto pitas? Tecni teret... Zanima me da li sam bio na tom tankeru u Szazhalombatti Evrodizel ili bazno ulje?
September 13, 20222 yr On 4.12.2021. at 12:40, nisam ja said: mraki mi udelio 20 lajkova 😂 Ne otvaram redovno pa se nakupi. A imaš sjajno oko.