Pontijak Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 po pečurkama se veliki umovi poznaju? i ti imas te pecurke, pitam za druga?
ivy Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 e kazu ljudi da tih gljiva(like magic mashrooms) ima u svakoj sumi a posebno u suncanu jesen..pa ti vidi.. ali ja ne znam koje su..mada zelim da znam,zelim sve o njima da naucim.. iako kazu ljudi da se to nikada ne moze nauciti,ni za 50godina,zivotni vek,nikada...
Pontijak Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 sad imaš bolji +1 ustvari samo sam se posle mnogo godina vratio jedinom pravom keju :)
John Coltrane Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) Posle trcanja na trim stazi odradim par fotki, milion boja, placu za dobri aparatom i fotografom. Edited October 8, 2014 by John Coltrane
mustang Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 (edited) lepo, lepo ...podsetilo me na kej i setnje sa Ajom / Leposavom / Debelom (pokojni pas bretonac, nas dve smo bile nerazdvojne) @pontijak, kao da si svedok al kaponeovog vremena :)) najs :) Edited October 8, 2014 by mustang
mustang Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 smanji malo 10-15%, previse je ...vidis kako ti crvena u sumici postaje neprirodna i nebo je razjebano sa efektom ..ili dodaj brightness malo.
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 ili sutra kad budeš trčao, fotkaj ali izmeri svetlo na nebu, ako bude u slično vreme
John Coltrane Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Hvala na savetima, jesam malo preterao sa efektima. Sutra je dan za fudbal :D Trening bez lopte verovatno tek u petak, ali ovo mi je blizu kuce pa mozda skoknem ako bude lep dan.
Pontijak Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) meni ne smetaju preterivanja sa efektima :D @mustang ma jeste ovo talijanska lancia a kapone je ipak bio amerikanac :P cudo jedno kako je lep dizajn tog automobila, karoserija kao skulptura na tockovima, enterijer lep u svojoj jednostavnosti, nista suvisno i sve tako lepo, sta cu, slab sam prema starim tipovima automobila :) Edited October 9, 2014 by Pontijak
duda Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 61564_425341694929_7772168_n.jpg sad tek ovo videla na zid odma' da se kači a i ostale pontijakove su carske, zbilja ona sa čašom, isto vr' skidam kapu a i ostali ste jako dobri, iznenađena sam
Recommended Posts