Jump to content
IGNORED

mobitelska™ fotografija

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

po pečurkama se veliki umovi poznaju?

i ti imas te pecurke, pitam za druga?

Posted

e kazu ljudi da tih gljiva(like magic mashrooms) ima u svakoj sumi a posebno u suncanu jesen..pa ti vidi..

ali ja ne znam koje su..mada zelim da znam,zelim sve o njima da naucim.. iako kazu ljudi da se to nikada ne moze nauciti,ni za 50godina,zivotni vek,nikada...

Posted

sad imaš bolji :sleep:

+1

ustvari samo sam se posle mnogo godina vratio jedinom pravom keju :)

Posted (edited)

Posle trcanja na trim stazi odradim par fotki, milion boja, placu za dobri aparatom i fotografom.

photo-3.jpg

Edited by John Coltrane
Posted (edited)

lepo, lepo ...podsetilo me na kej i setnje sa Ajom / Leposavom  / Debelom (pokojni pas bretonac, nas dve smo bile nerazdvojne)

@pontijak, kao da si svedok al kaponeovog vremena :)) najs :)

Edited by mustang
Posted

image.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

smanji malo 10-15%, previse je ...vidis kako ti crvena u sumici postaje neprirodna i nebo je razjebano sa efektom ..ili dodaj brightness malo.

Posted

ili sutra kad budeš trčao, fotkaj ali izmeri svetlo na nebu, ako bude u slično vreme

Posted

Hvala na savetima, jesam malo preterao sa efektima. Sutra je dan za fudbal :D Trening bez lopte™ verovatno tek u petak, ali ovo mi je blizu kuce pa mozda skoknem ako bude lep dan.

Posted (edited)

meni ne smetaju preterivanja sa efektima :D

@mustang

ma jeste ovo talijanska lancia a kapone je ipak bio amerikanac :P cudo jedno kako je lep dizajn tog automobila, karoserija kao skulptura na tockovima, enterijer lep u svojoj jednostavnosti, nista suvisno i sve tako lepo, sta cu, slab sam prema starim tipovima automobila :)

Edited by Pontijak