May 15, 20222 yr Spoiler kose su mi klasje panonskooo Spoiler ovde negde u njivama u dubini čuči neeksplodirana NATO bomba Edited May 15, 20222 yr by Plajvi
May 15, 20222 yr 58 minutes ago, Plajvi said: Hide contents kose su mi klasje panonskooo Hide contents ovde negde u njivama u dubini čuči neeksplodirana NATO bomba Spoiler U njivi mog oca je eksplodirala neka manja bomba tokom bombardovanja
May 16, 20222 yr 16 hours ago, Ras said: Evropska prestonica kulture za 2022. godinu... Reveal hidden contents ...propala Ha ha, je li ovo "evropska" zbog učešća na Pesmi Evrovizije? Što se tiče kulture, ta fotka je napravljena iz pozorišta (iz kojeg su i druga i treća fotka) na doku sličnom kao taj koji se vidi ispred mosta. A u tom doku koji se vidi na fotki se održavaju razne kulturne manifestacije, pa je recimo poslednji put kada je ovde gostovala Umetnica tu imala svoj višednevni performans (tj. stolovala) gde je posetiocima pokazivala kako je razdvajanje pirinča od sočiva dobro za zdrav duh, a odmaranje od telefona i uopšte zvukova i spavanje u jednostavnom krevetu dobro za zdravo telo (vidi ovde i ovde). SaE
May 16, 20222 yr 5 hours ago, Gojko & Stojko said: Ha ha, je li ovo "evropska" zbog učešća na Pesmi Evrovizije? Asocijacija na NS: Почетна - Нови Сад 2022 (novisad2022.rs) Žeželjev most brzo pao u zaborav... (FOTO) | (Megafon #1327) (mojnovisad.com)
May 16, 20222 yr On 13.5.2022. at 21:08, Plajvi said: Convento do Carmo, Lisabon Reveal hidden contents samo moja kuća je bez krova, prokleta bićeš, oooo oooooo On 13.5.2022. at 21:17, mlatko said: Mislio sam Palermo, ima ista/slična takva Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk nisam videla ni lisabon ni palermo, pa pomislih: minas tirit! Spoiler
May 20, 20222 yr Kantrisajd Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edited May 20, 20222 yr by Plajvi
May 22, 20222 yr Slikano preko ograde na ivici livade, koju nisam hteo da preskačem da bih dobio još bolji kadar. To što se vidi je jedno domaćinstvo. Edited May 22, 20222 yr by napadaj