Hermetico Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 On 8.9.2021. at 2:44, Gojko & Stojko said: Mene fotka više podseća na ovaj omot ploče, ne znam da li je očigledno da je prozor iznad vrata (i plafon) kos sleva dole nadesno gore SaE Ko je radio ovo? Ja ih baš ne pratim... Ovo je mnogo dobro.
kud u maglu Simoviću Posted April 29, 2022 Author Posted April 29, 2022 podseća na radove đileta markovića
Gojko & Stojko Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 1 hour ago, Hermetico said: Ko je radio ovo? Ja ih baš ne pratim... Ovo je mnogo dobro. Radovan Hiršl, pretpostavljam da ti je poznat, uglavnom sve što sam video od njega je mnogo dobro. On 25.4.2022. at 4:27, I*m with the pilots said: Super je ovaj prolaz! To je unutrašnje stepenište zgrade Opere, ulaz ispod onih velikih stepenica koje se vide spolja. I taj unutrašnji ulaz izgleda kao ulaz u hram. Danas opet malo sunca, nakon par meseci kiša i skoro pa biblijskih poplava SaE 4
Hermetico Posted April 29, 2022 Posted April 29, 2022 1 minute ago, Gojko & Stojko said: Radovan Hiršl, pretpostavljam da ti je poznat, uglavnom sve što sam video od njega je mnogo dobro. To je unutrašnje stepenište zgrade Opere, ulaz ispod onih velikih stepenica koje se vide spolja. I taj unutrašnji ulaz izgleda kao ulaz u hram. Danas opet malo sunca, nakon par meseci kiša i skoro pa biblijskih poplava SaE Da, da, car. Mislim vidi se da je neko opasan pa se sve mislim koga mi uopšte imamo? Hiršl zna šta radi, uvek.
Popular Post I*m with the pilots Posted April 30, 2022 Popular Post Posted April 30, 2022 //Fotkano davno mojim prvim mobitelom, pa izradjeno kao fotka, pa ufotkano mobilnim 13
Hermetico Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 (edited) Samo se vi zajebavajte ali jutros je iznad grada krstario duh Dika Mobija Edited May 1, 2022 by Hermetico 3
Recommended Posts