April 4, 20223 yr 17 minutes ago, mlatko said: Novi Pazar? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk marijupolj. čuvaj ovu fotku.
April 4, 20223 yr Author 37 minutes ago, mlatko said: Novi Pazar? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk јок, чајир
April 9, 20223 yr Ova predobra fotka me asocira na plakat za, tj.protiv rata u Ukrajini. Mrtvačka glava na zidu, plus me zrak svetlosti u jednom trenutku asocirao na slovo Z.
April 11, 20223 yr imas oko i za te jebene filtere a kompozicija ti je mrak! SAVRSENO! Edited April 11, 20223 yr by mustang
April 11, 20223 yr Curi u desno Jbt koliko ja to primetim i koliko to meni smeta, užas, urniše me ocd.
April 11, 20223 yr 1 hour ago, Mil@n said: Curi u desno Jbt koliko ja to primetim i koliko to meni smeta, užas, urniše me ocd. A jesi dosadan, idi sredjuj kucu, ova tvoja izjava nema veze umetnošću Edited April 11, 20223 yr by mustang
April 11, 20223 yr A jesi dosadan, idi sredjuj kucu, ova tvoja izjava nema veze umetnošćuMustanže, što me stalkuješ? :(Fotka je odlična, ništa na tu temu, valjda ti fali kapaciteta da skontaš kontekst, ili si cirke, pa bulazniš ko na serijama sinoć. [emoji849]Sent from my Mi 10 using Tapatalk
April 15, 20223 yr Ovaj covek je lud Kad mislis da ne moze vise da te iznenadi..... Wow, wow, wow! Svaka cast!!! I prigodan dan bas pred Uskrs