December 5, 20204 yr 7 hours ago, Gojko & Stojko said: ... u nameri da te upropasti Jutro SaE ... Kao seoska mlada
December 6, 20204 yr 5 hours ago, maheem said: Velika Remeta - Stražilovo. Baš lepa staza, al ide mnogo okolo pa odustasmo nadomak Brankovog groba. Pa od Brankovog groba do Stražilova ima tipa 15 minuta?
December 6, 20204 yr Koliko se sećam, sve je uzbrdo... Doduše, tad sam imao cca 15 godina i još sam terao uzbrdo
December 6, 20204 yr 5 hours ago, Mil@n said: Pa od Brankovog groba do Stražilova ima tipa 15 minuta? pa sto bi sa malom decom silazili dole pa se ponovo penjali nazad? uf meni Fruska nikako nije ,,samo,, ...ogromna je i ima sdrazaja za ceo zivot istrazivanja,samo staze su ogroman deo a gde je kada se krene izvan staze suma je meni oozbiljan izvor svakodnevnog senitija..a posebno kada idem sama u sumu
December 6, 20204 yr 12 hours ago, mustang said: ... Kao seoska mlada Brat Vilotić Rumenka, brat Vilotić SaE
December 15, 20204 yr Just now, Gojko & Stojko said: Bolivijski kaktus "srebrna baklja" SaE Well, he was real happy to see you.