Boycie Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Opet ja sa vozovima :-) Pre neki dan nas je iznenadio sneg u decembru pa sam čekao polarni ekspres za posao: 7 1
mustang Posted December 3, 2020 Posted December 3, 2020 Zadnje tri odlične.. Ne mogu da ostavljam reakcije pa moram ovako Milina ih gledati
mustang Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 (edited) mi to nemamo ovde. sjajno ispadaju slike i fenomenalne su boje. al dobro, ti imas oko anyway. da das gojku i stojku isti telefon i dalje me drvio na kocku bez ikakvog smisla. operisan je od emocija......opet, da ne bude da bicujem njega sada, zahvalna sam mu sto nam prikazuje delove sveta gde nismo u bili. Edited December 5, 2020 by mustang
Gojko & Stojko Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 5 hours ago, mustang said: da das gojku i stojku isti telefon i dalje me drvio na kocku bez ikakvog smisla. operisan je od emocija.... ... u nameri da te upropasti Jutro SaE 4
maheem Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 Nije za ovaj topik al mrsko mi je na dva mesta. Danas smo se malo precenili. Pretabanali 11km sa klincima, trogodišnjak je izdržao 6-7, ostatak sam ga nosio na leđima. Nismo uspeli da pređemo planirano, morali se vraćati zbog mraka. 4
maheem Posted December 5, 2020 Posted December 5, 2020 2 minutes ago, ivy said: @maheem gde ste bili? Velika Remeta - Stražilovo. Baš lepa staza, al ide mnogo okolo pa odustasmo nadomak Brankovog groba.
Recommended Posts