January 13, 20205 yr 5 hours ago, Anonymous said: Kakav ti je ovo mobilni, ovo ko da je ozbiljnim aparatom slikano? Uglavnom koristim "Edit" opciju u Google Photos, tamo to doteram ako treba, pa izgleda malo bolje nego original. Takodje kamera na smartfonu je obicno u "HDR" modu (mada to naravno nije pravi HDR, samo efekt.)
January 13, 20205 yr 16 hours ago, mlatko said: to su neke gljive? lep kadar, surealan Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk gljive naravno
January 13, 20205 yr Jedna Norveška Panoramica. Jedan od najjebačkijih pogleda koje sam ikao imao prilike da šacnem. Norveška je 1 ludilo od zemlje. Edited January 13, 20205 yr by Mil@n
January 13, 20205 yr Jedna Norveška Panoramica. Jedan od najjebačkijih pogleda koje sam ikao imao prilike da šacnem. Norveška je 1 ludilo od zemlje. Bravo. Samo napiši i okvirnu lokaciju, tj koji deo Norveške.
January 13, 20205 yr Ovo je na odlasku iz fjorda Geiranger. Sam prilaz istom je ludilo totalno, a u odlasku smo takođe naišli na brdo nekih fascinantnih predela. Imam baš dostr tih fotki‚ u fonu, ne znam ni što ih ne kačim... Edited January 13, 20205 yr by Mil@n
January 13, 20205 yr to je sigurno ono gde downsized ljudi iskopaju rupu da se zakopaju sent from bubamoto
January 13, 20205 yr Zamisljam da imam kucicu tamo i da je stalno prolece/leto jesesn bas bas bas je lepo. Raj