ivy Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 nikad nisam videla toliku brezu i bez one njene bele kore
Ras Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 Imaš prilike sledeći put kada voziš autoputem, uspori na nadvožnjaku i skreni pogled na desno.
renne Posted December 2, 2019 Posted December 2, 2019 38 minutes ago, Ras said: Imaš prilike sledeći put kada voziš autoputem, uspori na nadvožnjaku i skreni pogled na desno. +1
ivy Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 15 hours ago, Ras said: Imaš prilike sledeći put kada voziš autoputem, uspori na nadvožnjaku i skreni pogled na desno. ne moram,odavde vidim da to nije breza..al dobro..
Delija67 Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Danas sam se zaobilaznim putem vracao sa posla da prodjem tuda i proverim i jeste breza.
I*m with the pilots Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 On 2.12.2019. at 5:20, Anonymous said: Ovo je božanstveno. Gde si to slikala? Iza zgrade : ) Ovakvih pecuraka je bilo u oktobru na sve strane: Ne znam da li su jestive, neke su bile ogromne cak!
Anonymous Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 Ove (ne one gore) negde liče na livadske šampinjonje, normalno na osnovu ove fotografije se ne može ništa pametno zaključiti. Sve i da jesu, nemoj ih brati, gljive u gradu skupljaju sve moguće otrove i ne treba ih tu brati.
I*m with the pilots Posted December 3, 2019 Posted December 3, 2019 2 minutes ago, Anonymous said: Ove (ne one gore) negde liče na livadske šampinjonje, normalno na osnovu ove fotografije se ne može ništa pametno zaključiti. Sve i da jesu, nemoj ih brati, gljive u gradu skupljaju sve moguće otrove i ne treba ih tu brati. I ja sam pomislila na sampinjone. Ne bih ih nikako brala sama, znam da je to opasno. Evo jos ovih malih: Obliznja planina:
Ras Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 8 hours ago, Delija67 said: Danas sam se zaobilaznim putem vracao sa posla da prodjem tuda i proverim i jeste breza. Jesi ti to po danu radio, hm?
ivy Posted December 4, 2019 Posted December 4, 2019 ma kakva breza,to su kruske..a ovo drugo su jabuke..
Recommended Posts