November 24, 20195 yr On 4.11.2019. at 4:43, mustang said: sve u belom osim.... godinama ne vidoh nesto gadnije na 2 tocka. kineski dizajn included. jos auspuh skracen na pola metra da bi se cuo na drugom kraju grada. zabraniti samo zbog ruznoce. odvratna buka V2 masine sa ovim filterima za vazduh je jos samo + da se to uradi zakonski.
November 24, 20195 yr 3 hours ago, nisam ja said: 3 hours ago, nisam ja said: bas imas oko, nisam jae, svaka cast - super se igras s percepcijom i perspektivama. a posebno dobro spljeskas/spljostis 3d u 2d. mnogo dobro
November 24, 20195 yr 1 hour ago, foto said: godinama ne vidoh nesto gadnije na 2 tocka. kineski dizajn included. jos auspuh skracen na pola metra da bi se cuo na drugom kraju grada. zabraniti samo zbog ruznoce. odvratna buka V2 masine sa ovim filterima za vazduh je jos samo + da se to uradi zakonski. eeeeh I wish! lobotomija mozga plus shabani sa lamborginima ... dodala bih jos nesto al bi se dozivelo kao rasizam umesto kulturolosko nasledstvo @nisam ja odlicna ova druga!!!! Edited November 24, 20195 yr by mustang
November 24, 20195 yr @nisam ja odlična "salumerija", ko u Tragačima samo kontra [emoji6]... Shiit has hit the fan...
December 2, 20195 yr On 29.11.2019. at 21:05, renne said: Breza gde je? ovo na slici nijedno nije breza