Anonymous Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Levo Dobroštica, planina koja dominira nad Novim, samo iz druge perspektive, desno Subra (najbolja planina, ne vidi se iz Novog), u donjem desnom uglu naš planinarski dom, malo iznad njega Kamenska ravan, najluđa livada. Jedanaest dana sam sad gore proveo, uživanje.
Jumanji Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 Zavidim Anonymousu... Sent from my OnePlus 6 using TapatalkMa ljudi pisite sta slikate. Podsetilo me na Carsku baru, prelepo je bilo..
Anonymous Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 33 minutes ago, Jumanji said: Zavidim Anonymousu... Vrhunsko je uživanje gore iznad Novog:
mustang Posted July 20, 2019 Posted July 20, 2019 (edited) 1 hour ago, Jumanji said: Zavidim Anonymousu... ja vala ne. nidje drveta da se sakrijes, ka da si na islandu samo sa sharkama. srecom nisam gorstak ko on ovo sa slike jos i ima nekg zelenila al tamo put lovcena sve go kamen. Edited July 20, 2019 by mustang
Jumanji Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Blizu je, ovo je mesto za pecanje na Begeju. [emoji4] bjutiful! Vrhunsko je uživanje gore iznad Novog: Uf verujem ti, tamo gde si ispunjen i srecan, gde sva cula uzivaju, ma gde bilo nema nista bolje, a u prirodi sa domacom lokalnom hranom, medju odabranima pravi je o odmor, samo kratak... ja vala ne. nidje drveta da se sakrijes, ka da si na islandu samo sa sharkama. srecom nisam gorstak ko on [emoji4] ovo sa slike jos i ima nekg zelenila al tamo put lovcena sve go kamen. [emoji3] nisi me razumela. Nebitno gde je to za nas svakog ponaosob, bitan je njegov osecaj zadovoljstva i ispunjenosti, to mi trenutno fali. A najradije bih u neki borik nekoliki metara od slane vode [emoji4]
kud u maglu Simoviću Posted July 21, 2019 Author Posted July 21, 2019 11 hours ago, Anonymous said: malo iznad njega Kamenska ravan, najluđa livada. čime je zaslužila epitet btw odlične fotke
mustang Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 (edited) 10 hours ago, Jumanji said: bjutiful! Uf verujem ti, tamo gde si ispunjen i srecan, gde sva cula uzivaju, ma gde bilo nema nista bolje, a u prirodi sa domacom lokalnom hranom, medju odabranima pravi je o odmor, samo kratak... nisi me razumela. Nebitno gde je to za nas svakog ponaosob, bitan je njegov osecaj zadovoljstva i ispunjenosti, to mi trenutno fali. A najradije bih u neki borik nekoliki metara od slane vode apsolutno i ja bih pored tog borica a moze i maslinjak sto je najludja livada ? @Anonymous @kud u maglu Simoviću Edited July 21, 2019 by mustang
Mil@n Posted July 21, 2019 Posted July 21, 2019 Kanjon Panjice I jedna sa Save gratis Sent from my EVR-L29 using Tapatalk
roksi Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 (edited) jes vala e: i to bas! Edited July 22, 2019 by roksi
I*m with the pilots Posted July 22, 2019 Posted July 22, 2019 On 13.7.2019. at 20:39, mustang said: fenomenalno. smeta mi jedino ova grana u sredini al pretpostavljam da si je namerno fotkala nedju klasjem. kao da sam tamo. bas bas predivan prozor a i ubola si liniju hahahaha Jeste namerno, imam vec toliko tih sa ravnim klasjem pa mi se svidelo da unesem neki nemircic To je biljka "creeping ili cursed thistle"
Anonymous Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 On 21.7.2019. at 11:44, kud u maglu Simoviću said: čime je zaslužila epitet btw odlične fotke Kamenjem, mada nije naročito ravna: Dobra je za hodanje, a u junu je zelena i puna cveća, sad se već spržila: Nađu se tu i vrganji i sunčanice, zavisno od doba godine.
Recommended Posts