Ajant23 Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Budalast film dobio za kostime... 5 film u saradnji sa Luhrmannom, 4 nominacije, drugi Oskar...
3opge Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Budalast film dobio za kostime... 5 film u saradnji sa Luhrmannom, 4 nominacije, drugi Oskar... трећи.
luba Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 dzared leto dzizusa da glumi. kako izgleda rastova brazilka, bolje nego sve glumice zajedno. ali mnogo gube oni koji ne gledaju na rtsu, opet maestralni odabir vikipedija nepotrebnosti tokom reklama.
Ajant23 Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 (edited) трећи. Joj, stvarno... Njoj se baš isplatila saradnja sa njim... Sada vidim da je dobitnici Oskara za šminku na imdb-u prva odrednica u karijeri: Adruitha Lee ... daily hair stylist (unknown episodes) - Fraiser (2013) EDIT: Ovo moje je bilo imdb izlišnost, posve različito od vikipedija nepotrebnosti... Edited March 3, 2014 by Ajant23
hoffnung Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 mene ubi ova sinhronizacija, ako neko ima neki eng link, neka mi posalje na pm.
3opge Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Joj, stvarno... Njoj se baš isplatila saradnja sa njim... Sada vidim da je dobitnici Oskara za šminku na imdb-u prva odrednica u karijeri: Adruitha Lee ... daily hair stylist (unknown episodes) - Fraiser (2013) то је Базова жена.
luba Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 gledam okolo, tu je sandrica, ali nema djordja nigde. iju, karen o na oskaru
Odd_Job Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 mene ubi ova sinhronizacija, ako neko ima neki eng link, neka mi posalje na pm. ako ti je neko poslao link na pm, pošalji i ti meni, molim te :)
hoffnung Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 nije :( jbt.. ja znam da je simultano prevodjenje tesko, ali ako ne znas, stavite titl..
Recommended Posts