kobni zelaya Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Kad gledam ovu listu, jasno mi je da je Oskar težak andergraund, u stvari.....
Ravanelli Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 (edited) ne ide mi u glavu da je gravity na 300 miliona. a da je americah hustle jači od vuka Edited February 28, 2014 by Ravanelli
đorđe geprat Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 verovatno je najkvalitetniji onaj sa najmanjim prihodom.
MocaVukotic Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) kad je dodela oskara, neki lik me tripuje da je večeras, tj. ujutru u 2:30, jel to tačno? Edited March 1, 2014 by MocaVukotic
MocaVukotic Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 meni to čudno, uvek je u nedelju na ponedeljak po našem vremenu
kud u maglu Simoviću Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 (edited) a evo šta kažu kladionice. najbolji film najbolji glumac najbolja glumica najbolja režija edit dodela je sutra Edited March 1, 2014 by kud u maglu Simovicu
ants Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 da, u pravu ste... gde onda videh da je 02? naši moroni stavljali najave po američkom vremenu...
MocaVukotic Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 (edited) večeras! film i režija hustle i o'russell muška bale, ženska blanchett sporedna muška leto, ženska ericova mlađa sestra scenario jonze edit: da je filth u igri dao bih mu oskara za sve Edited March 2, 2014 by MocaVukotic
MocaVukotic Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Zasto ti je Bejl ispred Mekonahija? zato što me iznenadio low-key ulogom. navkao sam od njega da godspodari ekranom, ovde je skoro ko klint, minimalno pričanja, mahanja rukama, pravljenja grimasa. a sve to ispod one sjajne maske. mekonahi je odličan, ali to je više fizička transformacija kao kvalitet, mada je i gluma na nivou, ali po meni na manjem nego kod bejla.
Kreator Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 nikad manje interesovanja sa moje strane za oskara. ne delim mocino oduševljenje oko american hustlea ali da je napravio bejl dobru ulogu jeste. međutim koliko god da cenim bejla, želim da oskara dobije mekonahi, stvarno je razbio u dalasu. u stvari, želim što više oskara za dalas buyers, captain philipsa i...ajde i za gravity. sad sam odgledao saving mr.banks i ne želim mu ništa dobro večeras kao ni filmovima nebraska, 12 years of slave i her.
MayDay Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Meni se sklapaju oči. Samo neka Leo pobedi, pa ću da preživim oskara smoruši od Blanšet.
Recommended Posts