Tale Posted May 7, 2014 Author Posted May 7, 2014 Žao mi je što se ne vidi jasno kako je vozač autobusa mahao psu da pređe ulicu, a onda pozdravio i mene što sam se zaustavio da pas pređe.
I*m with the pilots Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Sta se ovde zapravo desilo u autu, ima li ko ideju?
nenad Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Sta se ovde zapravo desilo u autu, ima li ko ideju? najverovatnije je eksplodirao rezervoar za gas.
čekmeže Posted May 9, 2014 Posted May 9, 2014 Ne znam, mislim da bi bilo mnogo gore. Ovom se nije ni gepek otvorio.
pacey defender Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 (edited) Ovako je i u Kairu, samo što tamo ima 3 puta više vozila u raskrsnici. Grad od 20+miliona stanovnika živi bez semafora. Krenuli su sad da postavljaju semafore u nekom fensi prigradskom naselju, ali u ostatku grada ih nema. Edited May 13, 2014 by pacey defender
April Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Sećam se vremena kad je u Ustaničkoj bilo ukupno 2 semafora i vozilo se najnormalnije. Sad gužve počnu još od prilaska Dušanovačkoj pijaci. Ili na Krstu, na uglu 14.decembra i Save Kovačevića, ugao kod Piazze; ranije bilo skroz propulzivno. Sad Bogu plakati. Problem je valjda što se gradska ekipa super ugrađivala u nabavku semafora, pa su kupovali kao poludeli još od Daninog vremena(sećate se onih minijaturnih?). Za sinhronizaciju ih, naravno, nije bilo briga.
Dagmar Posted May 13, 2014 Posted May 13, 2014 Mislim da nekad nije bilo tako mnogo privatnih automobila u BGu, mozda gresim, ali mogao bi i to da bude deo problema.
copkillah Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 evo i nečeg pozitivnog http://www.youtube.com/watch?v=MGEiA80ZL08
Aće Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 prvi snimak leptijebem http://www.rtcg.me/vijesti/hronika/53438/tri-osobe-poginule-u-udesu.html
Recommended Posts