Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014 - play by play

Ros

Recommended Posts

Posted

A nista Serena simentalka™ i to?Ovo nije moj PPP

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

174

• duda

71

• freakns

62

• tsva

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Švajcarac u Melburnu igra svoj 57. uzastopni Gren slem što je apsolutni rekord. To znači da je igrao svaki Gren slem u poslednjih 14 godina, bez povreda, bez predaja!bog! :Hail:

Posted

Lajovic se otelio™ da dodje u poziciju da servira za set i onda svoj servis izgubi rutinski s nulom.

Posted

Baš mi ga žao, ipak je komšija sa prvog sprata u pitanju. :)Usrao se i to je to, jbg.

Posted

ma sve cestitke i na ovom sto je uradio :Hail:

Posted
Švajcarac u Melburnu igra svoj 57. uzastopni Gren slem što je apsolutni rekord. To znači da je igrao svaki Gren slem u poslednjih 14 godina, bez povreda, bez predaja!bog! :Hail:
prestigao Waynea Ferreiru. inace drugi na toj listi od aktivnih igraca je Feliciano Lopez, treci je David Ferrer. prvi vrhu su i Birdshit, Verdasco, Kohli i verovali ili ne, NJole koji od svog debija pre 9 godina na AO nije propustio nijedan GS...
Posted (edited)

Hm, ovo mi ne lici na (EDIT. neku narocitu) oluju (a ni ono sto vidim kroz prozor... jes 1 sevnulo.) Nece to dugo.

Edited by Indy
Posted (edited)

mala tomljanovićka gubila u trećem 0:3 od mlade američke nade, a sada vidim ima 5:4 i servira za mečajmo ajlaed.ma nema šanse, izgubiće ajla ovoova stivensova baš liči na serenu po mnogo čemutreba joj neko vreme da uđe u udarac i zato je ajla i uzela prvi set i počela bolje u nastavku mečatu je imala sjajnu šansu, ali je stivensova ponovo u zoni i sada su šanse male do nikakvei eto ga 5:5

Edited by duda
Posted

izgubi ajla, šteta, nije da nije imala šansusamo da nije tako loše startovala u trećemn setu, verujem da bi ona pobedilaočekivala sam malo više od sokane baš da pobedi mnofisa, ali set je trebalo da mu otkineništa od ovih muških mladih nadapenzosi im drže časove