Feindouno Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 A nista Serena simentalka i to?Ovo nije moj PPP
Кристофер Лумумбо Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Švajcarac u Melburnu igra svoj 57. uzastopni Gren slem što je apsolutni rekord. To znači da je igrao svaki Gren slem u poslednjih 14 godina, bez povreda, bez predaja!bog!
tsva Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Lajovic se otelio da dodje u poziciju da servira za set i onda svoj servis izgubi rutinski s nulom.
Mil@n Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Baš mi ga žao, ipak je komšija sa prvog sprata u pitanju. :)Usrao se i to je to, jbg.
freakns Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Švajcarac u Melburnu igra svoj 57. uzastopni Gren slem što je apsolutni rekord. To znači da je igrao svaki Gren slem u poslednjih 14 godina, bez povreda, bez predaja!bog! prestigao Waynea Ferreiru. inace drugi na toj listi od aktivnih igraca je Feliciano Lopez, treci je David Ferrer. prvi vrhu su i Birdshit, Verdasco, Kohli i verovali ili ne, NJole koji od svog debija pre 9 godina na AO nije propustio nijedan GS...
Indy Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 (edited) Hm, ovo mi ne lici na (EDIT. neku narocitu) oluju (a ni ono sto vidim kroz prozor... jes 1 sevnulo.) Nece to dugo. Edited January 16, 2014 by Indy
duda Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 (edited) mala tomljanovićka gubila u trećem 0:3 od mlade američke nade, a sada vidim ima 5:4 i servira za mečajmo ajlaed.ma nema šanse, izgubiće ajla ovoova stivensova baš liči na serenu po mnogo čemutreba joj neko vreme da uđe u udarac i zato je ajla i uzela prvi set i počela bolje u nastavku mečatu je imala sjajnu šansu, ali je stivensova ponovo u zoni i sada su šanse male do nikakvei eto ga 5:5 Edited January 16, 2014 by duda
duda Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 izgubi ajla, šteta, nije da nije imala šansusamo da nije tako loše startovala u trećemn setu, verujem da bi ona pobedilaočekivala sam malo više od sokane baš da pobedi mnofisa, ali set je trebalo da mu otkineništa od ovih muških mladih nadapenzosi im drže časove
Recommended Posts