Jump to content

Australian Open 2014 - play by play

Featured Replies

Nema vajde od Bekera ;)

nama kad Nemci ne bi dosli glave...

ne brinite, uzima novak RG i sve do kraja
SVEEEEhqdefault.jpg

pa to Nole izgubio, koliko sam uspela da vidim, i nije baš zaslužio da prođe dalje. Teška je godina pred njim. Ovo dođe kao prekretnica u karijeri. Da malo više razmisli šta će i kako će dalje.

Do kurca.

jebiga :(sta sad da radim u nedelju prepodne. zivim za zadnju nedelju u januaru i gledanje novaka u finalu austrilije.puj, jebem te smotanog konja!!!
Takodje!Da u nedelju organizujemo PPP turnir u tenisu :0.6:

Novak je imao brejk prednosti u 5 setu. Nije mogao Beker da igra za njega. Da je mogao, rutinski bi priveo kraju. (32:15 u svojoj karijeri)

Ode Naal na skoro 5000 bodova prednosti

Na osnovu čega on to osvaja RG? Sastavio ga je wawrinka, opet se poluraspao pod pritiskom a ovo je teren i podloga i turnir koji mu je do sada najviše odgovarao.Optimizam se temelji na čemu? Nadal je loš na šljaci? Mhm.

A pazi ovog Banjca: Gledajte Vilandera siguran sam da će biti ushićen! Pa jel to sve što imaš da kažeš brate!send from WC šolja by BVK

Beker :thumbsup:

Ovaj poraz je cist idiotluk.Hajde ovako, za RG prosle godine je ispustio dushu, mogao da pobedi, nije - oprosteno jer se borio ko lav i jer je Nadal u pitanjuNa Vimbldonu je igrao kao Kale gospodar vremena, ali ajde kao, pritisak, prvi Britanac posle xyz godina - oprosteno na kreditUS Open opet ima Nadala koji pada na guzicu dva poena zaredom i gubi 0:40 u trecem setu na 4:4, gubi to na glupe greske, kasnije i set i mec - vec tu realno jasno da nesto mora da se menja i da je potpuno retardirano igrati uopste ako tako funkcionises.Onda krece preporod, razvaljivanje, back to the roots i kontam, opametio se, zna sta radi, kidace, imace manje od 5 poraza u narednoj sezoni, zeljan je krvi.I onda ovo ?Ovo NIKAKVOG smisla nema.

A pazi ovog Banjca: Gledajte Vilandera siguran sam da će biti ushićen! Pa jel to sve što imaš da kažeš brate!send from WC šolja by BVK
Mozda i nema :isuse:

Jedino što će više od poraza da mi ide na onu stvar su "šta se cimaš, on ima milione" komentari. Ne znam, do prvog brejka wawrinke u drugom setu je imao punu kontrolu, lako je uzimao gemove i pretio na skoro svaki njegov servis gem. Tačno je tu kvrcno.

Novak-Djokovic-strucni-stab-670x472.jpg