January 21, 201411 yr Los mec, Vavrinka u petom setu jedva ubada prvi servis, Djokovic je izgubio poverenje u sopstvene udarce, ceka da se Vavrinka samounisti.
January 21, 201411 yr Prekinuto? taman da se Wawa malo oladi... ;) Ups, sad videh 6:5 :o Edited January 21, 201411 yr by Max Morlock
January 21, 201411 yr i ja moram da krenem i ovo dalje definitivno neću da gledamkao veliki novakov navijač, kažem trezveno i sa punom odgovornošću da se ič neću potresti ako izgubi ovaj meč em je dozvolio da onako izgubi dva seta, em se izglupirao u petom kada je imao kontrolu nad mečomto da je klinac, pa ajdeali, davno je bio melcer i onaj rg, očigledno je zaboravio i vreme je za potsećanje
January 21, 201411 yr Author Sad ce biti gusto. 1.55 za Novaka. Po cemu je on favorit na 5:6 nje mi jasno.sta te to brine, kad te svejedno mrzi da ides do kladionice? :D
January 21, 201411 yr da je novak na servisu u ovoj situaciji, imao bih golem strah. setimo se rg-a pre dve godine.sta bi sa 'samo opusteno'?
January 21, 201411 yr sta te to brine, kad te svejedno mrzi da ides do kladionice? :DNe brine me, nego teoretisem. Brinuce me ako Novak pukne a ja nisam otisao. :D
January 21, 201411 yr Kolko vidim na Lve Scores, dobio Novak svoj gem sa nulom... kakvo je stanje na terenu?edit: nisam ni kliknuo da pošaljem post kad već Wawa ima 30:0... :o šta li tj čovek radi... Novak ga pali kolko ga ni rođena supruga ne pali... (a ni Federerova Mirka ;) ) Edited January 21, 201411 yr by Max Morlock
January 21, 201411 yr Kolko vidim na Lve Scores, dobio Novak svoj gem sa nulom... kakvo je stanje na terenu? wawa mnogo bolje izgleda