freakns Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 ih, izvuce se Sappi... Hewitt je car, 0-2 u setovima, no problem... 3-4 i break down u petom, no problemmada ce biti dno ako izgubi na kraju :(
freakns Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Bojana očajna u TBstandardno kada je ona u pitanju... ona ce ili razvaliti TB ili ce se ukopati u istom... nema sredine, samo ekstremiHewitt :(
duda Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 ovde je ipak više bilo na sepijumeni je drago da je dobio, u sva tri seta je imao meč na svom reketuda je ovo izgubio, stvarno ne znam kako bi se oporavioali to je sepi, glava mu nije ni za štai ovo je na kraju dobio samo zbog hjuitove krštenice, videlo se posle one propuštene meč lopte da je penzos na konopcimai on je to znao, zato je u očaju i tražio onaj potpuno nepotrebni čelendž
valter Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Steta sto Hewitt ispade.Jedan od najvecih boraca u tenisu,grize do kraja.Zasluzio je postovanje,mozda ga gledamo poslednji put na AO.
Timmy Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 (edited) Ima li gde da se gleda Bojana?A krivo mi za Hjuita. Volem da ga gledam na AO :( Edited January 14, 2014 by Timmy
duda Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 hjuitu jedino skidam kapu za borbenost, sve ostalo kod njega me nervirasa druge strane, sepi je dobar liki često su mu žrebovi baš katastrofazato mi je drago što je prošao
Indy Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 sve ostalo kod njega me nerviraC'MON!!!Dzizuse, kako me je nervirao s tim.. ali navikne se covek i na gore. :D
renne Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Dobila je set. Nego, ljudi, Indy na sportu :Hail:
Indy Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Nego, ljudi, Indy na sportu :Hail:Znam, i meni cudno... ali, ima ponesto i sto volim u sportu, recimo gren slemove, kao i kad Brazil igra fuzbal.
renne Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ako, ako, dobro ti nama došao ovde :)Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
valter Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Nadam se da ce Bojana nastaviti u istom ritmu.Zreb moze da bude cudan.Lajovic,srecom,koji je 117-ti igra protiv nekog koji je jos gore rangiran,a Tomic koji je 57 igra sa Nadalom.
Recommended Posts