Jump to content
IGNORED

Australian Open 2014 - play by play

Ros

Recommended Posts

Posted

ih, izvuce se Sappi... Hewitt je car, 0-2 u setovima, no problem... 3-4 i break down u petom, no problemmada ce biti dno ako izgubi na kraju :(

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

174

• duda

71

• freakns

62

• tsva

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Bojana očajna u TB
standardno kada je ona u pitanju... ona ce ili razvaliti TB ili ce se ukopati u istom... nema sredine, samo ekstremiHewitt :(
Posted

ovde je ipak više bilo na sepijumeni je drago da je dobio, u sva tri seta je imao meč na svom reketuda je ovo izgubio, stvarno ne znam kako bi se oporavioali to je sepi, glava mu nije ni za štai ovo je na kraju dobio samo zbog hjuitove krštenice, videlo se posle one propuštene meč lopte da je penzos na konopcimai on je to znao, zato je u očaju i tražio onaj potpuno nepotrebni čelendž

Posted

Steta sto Hewitt ispade.Jedan od najvecih boraca u tenisu,grize do kraja.Zasluzio je postovanje,mozda ga gledamo poslednji put na AO.

Posted (edited)

Ima li gde da se gleda Bojana?A krivo mi za Hjuita. Volem da ga gledam na AO :(

Edited by Timmy
Posted

hjuitu jedino skidam kapu za borbenost, sve ostalo kod njega me nervirasa druge strane, sepi je dobar liki često su mu žrebovi baš katastrofazato mi je drago što je prošao

Posted
sve ostalo kod njega me nervira
C'MON!!!033357-lleyton-hewitt.jpgDzizuse, kako me je nervirao s tim.. ali navikne se covek i na gore. :D
Posted

Dobila je set. Nego, ljudi, Indy na sportu :Hail: :Hail:

Posted
Nego, ljudi, Indy na sportu :Hail: :Hail:
Znam, i meni cudno... ali, ima ponesto i sto volim u sportu, recimo gren slemove, kao i kad Brazil igra fuzbal.
Posted

Ako, ako, dobro ti nama došao ovde :)Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Posted

Nadam se da ce Bojana nastaviti u istom ritmu.Zreb moze da bude cudan.Lajovic,srecom,koji je 117-ti igra protiv nekog koji je jos gore rangiran,a Tomic koji je 57 igra sa Nadalom.