freakns Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 evo oma break u trecem... treba ovo polako privoditi kraju
duda Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 meni je baš drago što je lacko dobar u ovom mečuza novaka nikako ne bi valjalo da uđe u drugu nedelju bez prosutog znoja
valter Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Nije lose za prvi mec,Novak je odigrao taman koliko treba.Mozda je dobro sto se morao malo potruditi u II setu.Slazem se sa Dudom da mu je "odevna kombinacija" gerijatrijska,blago receno.
duda Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Slazem se sa Dudom da mu je "odevna kombinacija" gerijatrijska,blago receno.gde sam ja to napisala ???mada, nema veze što nisam, nije da mislim drugačije
Arkadija Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Nije lose za prvi mec,Novak je odigrao taman koliko treba.Mozda je dobro sto se morao malo potruditi u II setu.Slazem se sa Dudom da mu je "odevna kombinacija" gerijatrijska,blago receno.Ja sam se osvrnula na odevnu kombinaciju :D
valter Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Izvinjavam se Dudi sto sam je nepravedno "optuzio".
freakns Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 eto ti... covek dodje da igra tenis, a zene gledaju kako se obukao :P
renne Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Petković gubi, teško će se izvući. Bojana započela brejkom
Recommended Posts