Nesh Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Preminuo Nenad ManojlovićIzvor. B92 Nenad Manojlović, nekadašnji vaterpolista i selektor naše zemlje preminuo je u ponedeljak u 61. godini. RIP :(
Nesh Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 (edited) Preminuo snimatelj Blagoje Topličić ČETVRTAK, 14. APR 2016, 10:26 -> 16:11 IZVOR:RTS Dugogodišnji snimatelj RTS-a i Sportske redakcije Blagoje Topličić preminuo je juče u 81. godini. Posao u Radio-televiziji Beograd dobio je davne 1961. godine. U penziju odlazi 1996. godine, ali nastavlja da radi u Sportskoj redakciji kao honorarni saradnik punih 20 godina. U bogatoj karijeri legendarni Top je kamerom beležio kadrove sa svih velikih i važnih sportskih događaja, uključujući olimpijske igre i četiri fudbalska cvetska prvenstva. Dobitnik je nagrade "Svetozar Marković", a višestruko je nagrađivan i od brojnih sportskih saveza. Komemoracija Blagoju Topličiću biće održana u petak, u 13 časova, u galeriji RTS-a. Ispraćaj za kremaciju zakazan je za subotu u 15 časova, na Novom groblju u Beogradu. RIP :( Edited April 14, 2016 by Nesh
John Coltrane Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Sinonim za kameru na fudbalskim terenima :( Ostaje mi u glavi krv koja siklja iz njegovog prsta na Banjici.
ivic Posted April 15, 2016 Posted April 15, 2016 7. mart 1983. "donji red s leva na desno: Duško Korać, Mile Jasnić Čerenski/snimatelj, Srdjan Knežević, Dobrosav Gajić, Petar Lazović - Coka, Jovan S. Kitanović - Muki stoje s leva na desno: Milojko Pantić, Vladanko Stojaković, Vitomir Vujović/novinar, Svetozar Mićunović/producent, Blagoje Topličić, Miša Živković/scenski realizator, Vujadin Vujović - Mališa, Dragoljub Nikitović Nikita, Mića Terzić/organizator, Luka Ježina, Vojin Reljin/organizator - to je bila redakcija 1983. Nedostaju Dragan Andrijević, Veselin Grozdanić, Zvonko Mihajlovski."
April Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Sećam se krmeljivih jutara kad tata ustane da gleda Kleja, kao što smo mi kasnije ustajali da gledamo NBA. Ne znam zašto , ali uvek sam navijao za Frejzera.
Recommended Posts