scab Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 ja bi za praznik u kuci ispocetka gledao filmove wesa andersonaroyal tenenbaums i moonrise kingdom za pocetakujutro posle budjenja fantastic mr foxrano popodne u leru darjeeling unlimitedmoj prošlogodišnji 1. januar 1:1
Ravanelli Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 de su tu rushmore (naači od sviju) i bottle rocket? :fantom:pogledao kuma 1&2 po dva puta u poslednjih 5 dana
kobni zelaya Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) Ja sam imao sreće da juče naletim ponovo na Best Seller koji me je ponovo oduševio. James Woods u ulozi života. Edited January 2, 2014 by kobni zelaya
yolo Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 i rushmore i aquatic, podrazumeva se kada je praznicni wes komplet da ide sveeeeee
Turnbull Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Ja sam imao sreće da juče naletim ponovo na Best Seller koji me je ponovo oduševio. James Woods u ulozi života.Jebiga, ja naleteo na pola. Obožavam taj film.
MocaVukotic Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 to je jedan od ranih video-hitova, gledalo se i po 5-6 puta. samo da istaknem izvanrednog dennehyja, i svakako najbolji skript u koenovoj karijeri.
Tihajeza Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 folder filmovi ima 72 fajla. od toga ima 10 neodgledanih filmova, koji ne znam ni kako su dospeli na moj hard disk.i evo večeras ću da pogledam jedan. šta predlažete:1. closer2.127 hours3. blader runner4. i love you phillip morris5.julie & julia6. la piel que habito (almodovar, ne znam englesko ime)7.mala educacion (isto almodovar)8.o brother where are thou9.social network10.turistaprvi koji se javi, pobednik. samo nek ne kaže blade runner.
Ravanelli Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 (edited) hatori dobar ti ovaj kill the irishman, odličan štaviše, sad gledam Edited January 3, 2014 by Ravanelli
kobni zelaya Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Closer ne bih ni najcrnjem nerprijatelju preporučio.
Recommended Posts