Jump to content
IGNORED

sta gledati za praznike?

hattori

Recommended Posts

Posted
ja bi za praznik u kuci ispocetka gledao filmove wesa andersonaroyal tenenbaums i moonrise kingdom za pocetakujutro posle budjenja fantastic mr foxrano popodne u leru darjeeling unlimited
moj prošlogodišnji 1. januar 1:1
Posted

de su tu rushmore (naači od sviju) i bottle rocket? :fantom:pogledao kuma 1&2 po dva puta u poslednjih 5 dana :piggy:

Posted (edited)

Ja sam imao sreće da juče naletim ponovo na Best Seller koji me je ponovo oduševio. James Woods u ulozi života.

Edited by kobni zelaya
Posted

i rushmore i aquatic, podrazumeva se kada je praznicni wes komplet da ide sveeeeee

Posted
Ja sam imao sreće da juče naletim ponovo na Best Seller koji me je ponovo oduševio. James Woods u ulozi života.
Jebiga, ja naleteo na pola. Obožavam taj film.
Posted

to je jedan od ranih video-hitova, gledalo se i po 5-6 puta. samo da istaknem izvanrednog dennehyja, i svakako najbolji skript u koenovoj karijeri.

Posted

folder filmovi ima 72 fajla. od toga ima 10 neodgledanih filmova, koji ne znam ni kako su dospeli na moj hard disk.i evo večeras ću da pogledam jedan. šta predlažete:1. closer2.127 hours3. blader runner4. i love you phillip morris5.julie & julia6. la piel que habito (almodovar, ne znam englesko ime)7.mala educacion (isto almodovar)8.o brother where are thou9.social network10.turistaprvi koji se javi, pobednik. samo nek ne kaže blade runner.

Posted

izuzetan kvalitet + zabavno ubi bože.

Posted (edited)

hatori dobar ti ovaj kill the irishman, odličan štaviše, sad gledam

Edited by Ravanelli
Posted

Closer ne bih ni najcrnjem nerprijatelju preporučio.