December 31, 201311 yr "Ne le dis à personne" i "Le locataire" bih mogao od srca da preporučim. za ostalo, ili ih ne znam ili šta znam.
January 1, 201411 yr Hvala! (But don't think I didn't notice the sarcasm! Videću ja tebe za deset godina! Kad Twilight bude 20 godina star... or whatever you kids are hooking up to today...)
January 1, 201411 yr joj, Syme nisam bio sarkastican. samo mi je bio simpatican tvoj post-reakcija na generacijski film :)
January 1, 201411 yr hvala na preporukama, al nemojte se ogranicavati samo na mojoj listi, kacite i vase. ovo je bilo samo za kick off. :-)ja bi za praznik u kuci ispocetka gledao filmove wesa andersonaroyal tenenbaums i moonrise kingdom za pocetakujutro posle budjenja fantastic mr foxrano popodne u leru darjeeling unlimited
January 1, 201411 yr ja bi za praznik u kuci ispocetka gledao filmove wesa andersonaroyal tenenbaums i moonrise kingdom za pocetakujutro posle budjenja fantastic mr foxrano popodne u leru darjeeling unlimitedMa bolje istraži morski svet sa Stivom Zisuom.